Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλογικής περιφέρειας Ευρωστίνης - ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Βλάσης Τσιώτος


ananeotikisinergasia.gr
Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο


Ανδρικοπούλου Ελένη

Ελένη Ανδρικοπούλου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
Η Ελένη Ανδρικοπούλου γεννήθηκε στο Στόμιο Κορινθίας, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Υπηρέτησε στον Δημόσιο Τομέα επί 28 περίπου έτη, σε διευθυντικές θέσεις και θέσεις ευθύνης σε υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Μαστρόκαλο και έχουν μια κόρη. 
Καΐτσας Γεώργιος

Γεώργιος Καΐτσας

ΑΓΡΟΤΗΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ο Καΐτσας Γεώργιος, είναι κάτοικος Ροζενών, έγγαμος με τρία παιδιά. Έχει εργαστεί τρία χρόνια στο Εμπορικό Ναυτικό σε ποντοπόρα πλοία, με 20ετή εργασία ως εποχικός οδηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον Αγροτικό τομέα, καθώς είναι και παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από Φ/Β Πάρκο.
Καΐτσας Κωνσταντίνος

Κωνσταντίνος Καΐτσας

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΣΕ
Ο Κωνσταντίνος Καΐτσας του Ιωάννη γεννήθηκε στο Δερβένι (Πετάλου) όπου και διαμένει με την οικογένειά του. Έχει δύο κόρες, τη Σόφια και την Ασημίνα. Εργάσθηκε ως εργοδηγός ΟΣΕ για 35 χρόνια εκ των οποίων τα 4 τελευταία χρόνια αποσπάστηκε στον Δήμο Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης. 

Παναγιώτης Καλέσιος

Παναγιώτης Καλέσιος

ΑΓΡΟΤΗΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΟΣ
Ο Παναγιώτης Καλέσιος γεννήθηκε και διαμένει στη Λυκοποριά με την οικογένειά του. Γονείς του ο Χρήστος Καλέσιος και η Μαρία Μεντζέλου. Η σύζυγός του Μαρία Ριζόγλου είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού. Έχει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Νίκη και έναν εγγονό. Είναι αγρότης – φυτωριούχος, διατελεί πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λυκοποριάς και μέλος του ΤΟΕΒ. Θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και στηρίζει ολόψυχα τον υποψήφιο δήμαρχο Βλάση Τσιώτο.
Ανδρέας Καραβάς

Ανδρέας Καραβάς

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
Ο Ανδρέας Καραβάς γεννήθηκε και μένει στα Ροζενά. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Γιαλαμά, νηπιαγωγό.
Έχει δυο παιδιά. Ο γιος του Γιώργος έχει μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε φαρμακευτική εταιρία. Η κόρη του Μαριάννα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Γερμανία όπου και εργάζεται.Είναι συνταξιούχος υπάλληλος του ΙΚΑ.
Έχει διατελέσει τέσσερις φορές ως δημοτικός σύμβουλος.
Ήταν Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης την περίοδο 2011-2014.
Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ 
 O Παναγιώτης Παπαδόπουλος είναι χειρουργός - ορθοπεδικός και κατεβαίνει υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Ανανεωτικής Συνεργασίας, στην Εκλογική Περιφέρεια Ευρωστίνης με επικεφαλής τον Βλάση Τσιώτο.

Αριστοτέλης Ρηγόπουλος

Αριστοτέλης Ρηγόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκα το 1992 στην Αθήνα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στο Δερβένι Κορινθίας. Σπούδασα στο Πολυτεχνείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών και έχω διατελέσει αναπληρωτής πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματός μου.
Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ευρύτερη περιοχή του νομού μας. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ήταν και είναι διαρκής και έχω αποτελέσει μέλος της Φιλαρμονικής Δερβενίου. Έχω προσφέρει επίσης εθελοντικά τη βοήθειά μου σε διάφορες δράσεις των πολιτιστικών ομάδων του Δήμου.
Ο λόγος της συμμετοχής μου στα κοινά είναι ένας και μοναδικός. Να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, τις γνώσεις και όσες εμπειρίες έχω προλάβει να αποκομίσω, παρά το νεαρό της ηλικίας μου, με σκοπό:τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων,την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της περιοχής και την τουριστική της ανάπτυξη.
Ιωάννης Σκέρος

Ιωάννης Σκέρος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Ο Ιωάννης Σκέρος είναι πολιτικός μηχανικός, με μακρόχρονη δράση στον αθλητικό τομέα του Δήμου μας και ενεργή προσφορά στην τοπική κοινωνία.


Σοφία Χάντη – Τυροβολά

Σοφία Χάντη – Τυροβολά

ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
Η Σοφία Χάντη – Τυροβολά είναι παντρεμένη με τον Ηλία Χάντη, έχει δύο κόρες και κατοικεί στον Πύργο. Είναι εκλεγμένη Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Πύργου με τον Συνδυασμό Ανανεωτική Συνεργασία. Ασχολείται με την οικογενειακή αγροτική εκμετάλλευση και προσφέρει με τη συμμετοχή της στα κοινωνικά δρώμενα του χωριού.



Η εικόνα ίσως περιέχει: 39 άτομα, , τα οποία χαμογελούν