Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Μεγαλειώδης η πανηγυρική λήξη των μαθημάτων της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου κορινθίων!!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..!!


Στο ασφυκτικά κατάμεστο από ανθρώπους όλων των ηλικιών δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 8 Μαΐου, μια υπέροχη και συνάμα λαμπρή πανηγυρική λήξη των μαθημάτων της σχολής οικογένειας, σε μια άκρως οικογενειακή και λαμπρή ατμόσφαιρα.
Η τελετή λήξης τα είχε όλα: Μεγαλειώδη παρουσία κόσμου, εξαιρετικό μάθημα από τον εξέχοντα καθηγητή εξελικτικής ψυχολογίας Της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ηλία Μπέζεβέγκη, με θέμα: «εφηβική ταυτότητα: η πορεία προς την ενηλικίωση», κήρυξη της λήξης των μαθημάτων από τον
πρόεδρο της σχολής, Δήμαρχο κορινθίων, κ. Αλέξανδρο Πνευματικό, απονομή των πιστοποιητικών σπουδών, παιδική χορωδία του πνευματικού κέντρου του Δήμου κορινθίων υπό την διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου
Την λήξη των μαθημάτων τίμησαν με την παρουσία τους οι τέως βουλευτές νομού Κορινθίας κύριοι Ταγαράς, Κόλλιας, Φαρμάκη, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκίκας, οι συντονίστριες εκπαιδευτικού έργου περιφέρειας Πελοποννήσου, κυρίες Γκίνη και Σαρρή,  ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ. Φαρμάκης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Ζώγκος και Παρτσινέβελος, οι Διευθυντες Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κορινθίας, κύριοι Φειδάς και Αντωνίου, Διευθυντές σχολείων και μεγάλο πλήθος κόσμου. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση για όλους τους συμμετέχοντες.
Ο Δήμαρχος κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, μπροστά στην μεγαλειώδη αυτή συμμετοχή του κόσμου υποσχέθηκε ότι η Σχολή Επιμόρφωσεως Οικογένειας του Δήμου κορινθίων θα συνεχιστεί και θα εμπεδωθεί στην Κορινθιακή κοινωνία και τις επόμενες χρονιές.
Η διευθύντρια της σχολής κ. Κατερίνα Παπανικολάου ιδιαίτερα συγκινημένη, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχή λειτουργία της σχολής και κυρίως τους μαθητές της σχολής που διατράνωσαν την επιθυμία τους για την συνέχιση αυτού του σημαντικού έργου ζωής, ψυχής και πνοής για την πόλη μας. Η Σχολή Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου κορινθίων, εύχεται από καρδιάς σε όλους, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση, πρώτα ο θεός, τον Νοέμβριο του 2019 στην έναρξη του δεύτερου ακαδημαϊκού έτους της σχολής. 

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ