Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Γιάννης Μητρόπουλος υποψηήφιος Δημοτικός Συμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και τον Επ. Κατσούλα για ένα δήμο χωρίς διακρίσεις και αλλαζονικές συμπεριφορές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι, κείμενο και κοντινό πλάνο
 Στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Επαμεινώνδα  Κατσούλα, είναι και ο οικονομολόγος, Γιάννης Μητρόπουλος.
Στο βιογφαφικό του σημείωμα ο κ. Μητρόπουλος αναφέρει:

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Οικονομολόγος)
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κοινοτικό Διαμέρισμα Σαρανταπηχιωτίκων.
Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, από όπου και αποφοίτησα το 1980.
Η Επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε από τα Φοιτητικά μου χρόνια και απασχολήθηκα σε διάφορους Φορείς και Εταιρείες του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα, όπως :

Καθηγητής στα Κ.Ε.Τ.Ε. (Κέντρα Επαγγελματικής – Τεχνικής Εκπαίδευσης) και στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΙΕΚ).
Στη Δνση οικονομικών Υπηρεσιών του Ι.Γ.Μ.Ε. (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών)
Στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ στον Τομέα που αφορούσε την κατανομή και διαχείριση των κονδυλίων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., ως Ελεγκτής στην Δ/νση Επιθεώρησης, καθώς και σε Θέση Δ/ντή Τομέα στις Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών, Θυγατρικών Εταιρειών Εσωτερικού-Εξωτερικού και Κέντρου Επικοινωνίας-Πελατών-Νομιμοποιήσεων.

Σήμερα ως βασικός εταίρος, απασχολούμαι στην εταιρεία ''ΦΕΝΕΑ ΓΗ'' Ι.Κ.Ε., αντικείμενο της οποίας είναι η τυποποίηση και εμπορία των πιστοποιημένων ως ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) Οσπρίων της περιοχής του Φενεού του Νομού μας.
Ακολουθώντας την σκέψη ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, αν πάψουμε να είμαστε μόνο «ιδιώτες», Αποφάσισα να κατέβω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δημάρχο Επαμεινώνδα Κατσούλα, στον Συνδυασμό ''ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ'', διότι θεωρώ ότι από κοινού Πιστεύουμε :

~Στη συλλογική προσπάθεια και τη συμμετοχή.
~Στην λειτουργία ενός Δήμου με κοινωνική ευαισθησία και αλληλέγγιου σε ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
~Σε μια Δημοτική Διοίκηση συναινετική, συλλογική και χωρίς αλλαζονικές συμπεριφορές.
~Στην αναγνώριση και αναβάθμιση του ρόλου των Τοπικών Συμβουλίων και των Τοπικών Συμβούλων.
~Στη διαφάνεια και στην σωστή και χρηστή διαχείριση του Δημόσιου χρήματος.
~Στην συνεργασία και αξιοποίηση των εργαζομένων του Δήμου.
~Στην δημιουργία μόνιμων Ομάδων Ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις, που θα αξιοποιούν κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης έργων, ώστε να αλλάξει η εικόνα του Δήμου.
~Στην στήριξη της υφιστάμενης Τοπικής Επιχειρηματικότητας.
~Στην στήριξη της δράσης όλων των δυνάμεων που εκπροσωπούν οι νέοι Άνθρωποι, μέσα απο τους Πολιτιστικούς, Αθλητικούς ή άλλους Συλλόγους και Φορείς του Δήμου
Επιπλέον πιστεύω ότι ο Επαμεινώνδας Κατσούλας πέραν του Ήθους, της Εμπειρίας και της Ευρύτητας Σκέψης που διαθέτει, ανήκει σε αυτούς που ακούνε, επεξεργάζονται και αναλύουν τις απόψεις των συνομιλητών του.
Παράλληλα μπορεί να αντιληφθεί και να φροντίσει για την επίλυση των προβλημάτων του συνόλου των Δημοτών, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς σε ότι αφορά τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Οικονομολόγος)