Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Συγκέντρωση υποψηφιων στα Σαρανταπηχιώτικα για την αναπτυξη της Τ. Κ. Σαρανταπηχου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΙΩΤΙΚA:
 Γράφει ο Γιάννης Μητρόπουλος 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώροςΠραγματοποιήθηκε χθες 13/4/19, στα Σαρανταπηχιώτικα συγκέντρωση / συζήτηση των κατοίκων. Η συγκέντρωση αυτή προκλήθηκε μετά την εξαιρετική πρωτοβουλία του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημήτρη Λύρα, για την θέση του Προέδρου της Κοινότητας μας, να καλέσει όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, προκειμένου να τοποθετηθούν επί συγκεκριμένης πρότασης, που στόχο έχει την ανάπτυξη των Σαρανταπηχιωτίκων, του Ορεινού Σαρανταπήχου, αλλά κατ' επέκταση και του Δήμου μέσα από την ανάπτυξη αυτή. Η συγκέντρωση αυτή
μπορεί σαφώς να θεωρηθεί επιτυχημένη από άποψη συμμετοχής και διαλόγου, λαμβανομένου υπόψη του πληθυσμιακού μεγέθους του διαμερίσματός μας. Επίσης είναι απόλυτα επιτυχημένη, διότι εισάγει, για πρώτη φορά τουλάχιστον στο Δήμο μας, μία νέα κουλτούρα διαλόγου και συζήτησης, όπου οι υποψήφιοι θα πρέπει όχι μόνο προεκλογικά αλλά και ποιο συστηματικά πλέον να επικοινωνούν, να ακούουν και να λαμβάνουν υπόψη τους τους Δημότες.
Η πρόσκληση των Υποψηφίων έγινε έγκαιρα και οργανωμένα. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Η. Ανδρικόπουλος (νυν Δήμαρχος), Επ. Κατσούλας και Φ. Μπρακούλιας).
Με κάποιες δικαιολογίες δεν προσήλθαν οι άλλοι δύο υποψήφιοι. Και εύλογα γεννάται το ερώτημα. Ποίοι ήταν οι λόγοι που οι δυο αυτοί υποψήφιοι αγνόησαν την πρόσκληση.
1) Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ τους ?? επειδή πιστεύουν ότι πηγαίνουν εκλογικά καλά, οπότε δεν έχουν ανάγκη τους λίγους ψήφους ???
2) Η ΕΠΑΡΣΗ τους ??? Ότι δηλ. εμείς δεν ασχολούμεθα με τους μικρούς οικισμούς ??
Όπως και να έχει είναι προφανές ότι με την στάση τους αναδεικνύουν και φανερώνουν τον τρόπο με το οποίο θα διαχειριστούν την Δημοτική Εξουσία, αν και εφ' όσον την καταλάβουν.
Τέλος παρά την δημόσια ανοιχτή πρόσκληση δεν παρέστησαν και κάποιοι οι οποίοι ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά και υποτίθεται ότι τους ενδιαφέρουν τα Σαρανταπηχιώτικα και το Ορεινό Σαραντάπηχο