Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Ότι δεν έχει το Θεό του ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστό. Το να οραματίζεται την ελπίδα για την πολιτική του επιβίωση όμως στον καταποντισμό των Podemos στο 14%  και την αναρρίχηση του ακροδεξιού Vox στο 10% στην Ισπανία ξεπερνάει ακόμα
και την εικονική πραγματικότητα που τόσο λατρεύει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η μετατροπή της ήττας σε ελπίδα υπήρξε κεντρική πολιτική στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα και κυρίως της σάπιας Μεταπολίτευσης που ξεψυχά επιτέλους. Ο τελευταίος των Πρωθυπουργών της εθνικής ταπείνωσης και της καταστροφής εξάντλησε όλες τις ελπίδες του για μία εθνική ή παγκόσμια καταστροφή. Τίποτα δεν του βγήκε πλην της εθνικής ζημίας και του διασυρμού της χώρας τα οποία απόλαυσε. Το νταούλι δεν το βάρεσε ποτέ, ο ΕΦΚΑ είναι εδώ να μας θυμίζει τα όμορφα παραμύθια με το κακό τέλος του Αλέξη, τα διόδια-πύλες της οικονομικής αφαίμαξης του επαναστάτη χωρίς τιμή ενώ το GREXIT και BREXIT χάθηκαν στη μετάφραση αφήνοντας πίσω τους Τράμπ και Νεντανάχιου. Πούτιν και Ερντογάν έφυγαν χέρι-χέρι αφήνοντας τον Αλέξη στα κρύα του λουτρού να περιμένει τα θερμά επεισόδια και τις κρατικές αμυντικές προμήθειες σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στα αζήτητα.

Η απόπειρα αποποίησησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς και η αντικατάστασή τους με τις προοδευτικές δυνάμεις της λοβιτούρας αποτελούσε τη σχεδιαζόμενη έξοδο διαφυγής του Αλέξη Τσίπρα εδώ και καιρό. Εξάλλου για αυτό κατήργησε και τα σύνορα της Ελλάδας στην πράξη και στα ιδεώδη δίνοντας πεδίο δόξης λαμπρό για όλους τους διακινητές από την Κεντρική Ασία με τα αγαθά τους και τους ντόπιους ανθέλληνες συνεργάτες τους. Μία κύρια πηγή εσόδων ανυπολόγιστης αξίας για λίγους από το 2015 η οποία διέβρωσε τις τοπικές κοινωνίες αλλά και την εθνική οικονομία σκόπιμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η πνευματική καθοδηγήτρια του στη μανία κατάληψης της εξουσίας της Ελλάδας και της μη παράδοσής της μετά από 40 χρόνια έκαναν το μεγάλο λάθος. Αρνήθηκαν τις εθνικές εκλογές πριν τις ευρωεκλογές αναμένοντας μάταια τα κακά μαντάτα από την Οικουμένη. Έτσι ακύρωσαν οποιαδήποτε προεκλογική παραφιλολογία του Αλέξη. Μετά το βράδυ της 26ης Μαϊου που θα μιλήσει ο λαός και θα στείλει τον κ.Τσίπρα να συναντήσει τους Podemos με άνω των 14% μονάδων διαφορά σε δήμους, περιφέρειες και Ευρώπη υπογράφοντας την αμετάκλητη πολιτική καταδίκη του, ο Αλέξης θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος που κανείς δεν θα θέλει να ξαναδεί και να ακούσει.

Το βράδυ της 26ης Μαϊου παραμύθια όπως "πήραμε το μήνυμα" και "ο Μανωλιός έβαλε τα ρούχα του αλλιώς" θα απευθύνονται σε αγρίους και η βαριά ήττα του θα ακυρώνει κάθε μελλοντική του προεκλογική εκστρατεία και απόπειρα παραμονής στην εξουσία. Ακόμα και ο ερχόμενος Σεπτέμβριο ή Οκτώβριος που καταχρηστικά επιδιώκει να εξωθήσει τις εθνικές εκλογές ο Πρωθυπουργός της φανατικής διαστρέβλωσης της αλήθειας και της ιστορίας μας κατ'εντολή των αφεντικών του, θα είναι πολύ κοντά για να αγνοηθεί η καταγεγραμμένη με την ψήφο του ετυμηγορία των Ελλήνων. Ο Αλέξης Τσίπρας, αριστερός ή προοδευτικός αδιάφορο, δεν θα μπορεί να βγαίνει στα μπαλκόνια και να μας εξιστορεί τα κατορθώματα της θλιβερής διακυβέρνησής του μετά την 26η Μαίου. Η ήττα των Ευρωεκλογών θα έχει ένοχο και θα ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας. 

Κάτι λιγότερο από 26 νύχτες για να ξημερώσει και η Ανάσταση της Ελλάδας ακολουθώντας την Ανάσταση του Χριστού μας. Είναι αργά πια για να αλλάξει η ιστορία της Ελλάδας. Έρχεται η ώρα να σαλπάρουν οι επενδυτές της σκόνης για άλλα λιμάνια. Αφήνοντας πίσω το δίκτυο που έκτισαν για δεκαετίες ορφανό. Δυστυχώς όμως πίσω θα μείνει και ένας λαός που πίστεψε επί 40 χρόνια μάταια πως το σκοτάδι και το αλισβερίσι μπορεί να αποτελεί αιώνια κεντρική εθνική, οικογενειακή και ατομική επιλογή μετατρέποντας στο τέλος το Άγιο Φως σε αντικείμενο ταχυμεταφορών. 

Thedayaftergr