Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Μητσοτάκης από Νεμέα: Όποιος επιλέξει τον Τσίπρα, παίρνει μαζί και τον Πολάκη - Ξεναγηση Βέμπερ στη Αρχαία Νεμέα

Μητσοτάκης από Νεμέα: Όποιος επιλέξει τον Τσίπρα, παίρνει μαζί και τον Πολάκη
 Στη Νεμέα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , μαζί με Μάνφρεντ Βέμπερ , υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάνφρεντ Βέμπερ ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό μουσείο και θαύμασαν το Ναό του Δία.
Η ξενάγηση των δύο  πολιτικών  έγινε από τον καθηγητή Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια, Στέφανο Μίλλερ τον, τον άνθρωπο
που αφιέρωσε τη ζωή του στη Νεμέα, .
Μητσοτάκης και Βέμπερ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τους γιγάντιους κίονες του Ναού και από το αρχαίο Στάδιο.
«Σας έφερα τον επόμενο πρωθυπουργό της Ευρώπης», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ σε όσους ήταν παρόντες αναφερόμενος στον Μάνφρεντ Βέμπερ.
Ο δήμαρχος Νεμέας, Κώστας Καλατζής, προσκάλεσε τον κ. Βέμπερ να επισκεφτεί το χώρο και ως Πρόεδρος της Κομισιόν. «Θα έρθω αλλά με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας», απάντησε ο κ. Βέμπερ.
=======

Σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στη Νεμέα, ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε αν η σημερινή αντίδραση του κ. Τσίπρα συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήρηξη που παρέχει στον υπουργό του Παύλο Πολάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πολάκη 
«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό που έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.