Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Η παιδαγωγός κ. Ελίνα Μενούνου υποψήφια Δημ. Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" με Υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης τον κ. Βλάσιο Τσιώτο.

http://www.tsiotos.gr/media/k2/items/cache/bebada99aaa9847746eea59472544575_L.jpg 
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Ελίνας Μενούνου

 Την  υποψηφιότητα της εκπαιδευτικού και παιδαγωγού  κας Ελίνας Μενούνου με τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Βλάσιος Τσιώτος.  

 Η ανακοίνωση  Υποψηφιότητας της Ελίνας Μενούνου:
Με χαρά υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας την Ελίνα Μενούνου, καταξιωμένη εκπαιδευτικό και παιδαγωγό,  με πλούσια και μακρόχρονη δράση στο Δήμο μας σε θέματα πολιτισμού, εθελοντισμού και προσφοράς στην τοπική κοινωνία.
Αποτελεί τιμή για εμάς το γεγονός ότι μοιράζεται τον κοινό στόχο του συνδυασμού για έναν δήμο ο οποίος θα ιεραρχεί με σοβαρότητα τις ανάγκες του , θα σχεδιάζει υπεύθυνα και θα εκτελεί αποφασιστικά τα αναγκαία έργα για την ανάπτυξή του, θα διεκδικεί με επιτυχία όσα του αναλογούν και θα αναδείξει δραστήρια και οργανωμένα την δυναμική της περιοχής μας.
Την καλωσορίζουμε στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού για έναν δήμο ζωντανό με κοινωνικό πρόσωπο , εξωστρεφή και παραγωγικό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή, για έναν δήμο με μέλλον και προοπτική.  

 tsiotos.gr