Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Είναι εμφανής η αγωνία των Κυβερνώντων να βρούνε ένα αφήγημα για το εθνικό ξεπούλημα στη ΝΑ Μεσόγειο. Η κακιά μοίρα για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους "πατριώτες της οικογένειας" από το πουθενά της πολιτικής, έφερε το Καστελλόριζο στο τέλος του Β'ΠΠ την 13η Σεπτεμβρίου 1943 να αποτελεί το πρώτο κομμάτι ελληνικής γης που απελευθερώθηκε και να εντάσσεται  μεταπολεμικά στην Ελλάδα εις ανταπόδοση των αγώνων Ελλήνων με αίμα, κάποιοι μάλιστα να ζούνε ακόμα!

Τώρα με πρωτεργάτη τον κ.Κατρούγκαλο και πρωτομάστορα τον Αλέξη Τσίπρα με το σκερπάνι της εθνικής καταστροφής μεθοδεύουν επικοινωνιακά να μας πείσουν ότι δεν έγινε και τίποτα να πάρει και η "γαλάζια πατρίδα" των Τούρκων τα δικαιώματα της Ελλάδας στην περιοχή. Τέτοια είναι η αγωνία που μέχρι και διαγωνισμό προκήρυξαν κάποιοι μη τυχόν πάει κανένας ανεπιθύμητος να το υπερασπιστεί. Εξάλλου τόσο όμορφα δώσαμε τη σύγχρονη μακεδονική ταυτότητα σε μη Έλληνες γιατί να μην πουλήσουμε και το μερίδιο των κοιτάσματων μας για το καθεστώς της ανελευθερίας και του αυταρχισμού του Αλέξη Τσίπρα, για λίγους μήνες εξουσίας παραπάνω μίας καταστροφικής Κυβέρνησης που το τέλος της ζυγώνει και ασθμαίνει για να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο.

Αν σε λίγο ακούσουμε και για παραχωρήσεις στους Τούρκους της Θράκης, στους Μουσουλμάνους του Ανατ.Αιγαίου, στους "Μακεδόνες" της Θεσσαλονίκης και ό,τι άλλο ακρωτηριάζει την Ελλάδα δεν θα εκπλαγούμε. Αυτό ήθελε από την πρώτη μέρα στην εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό θα επιδιώξει μέχρι την τελευταία νύχτα της κατάληψης της εξουσίας. Τη διάλυση της ουδετερόθρησκης πια Ελλάδας. Μάταια, όμως.

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr