Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Στο σπήλαιο της Καστανιάς έκοψε την πίτα της η ΚΕΠΠΔΜ


Σε ένα μοναδικό και ξεχωριστό τοπίο όπως αυτό του σπηλαίου της Καστανιάς, έκοψε φέτος τη πίτα της η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μονεμβασίας. Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι Νεαπόλεως και Λαχίου π. Παναγιώτης Αρώνης και π. Παναγιώτης Κοντάκος.

Η πρόεδρος της ΚΕΠΠΔΜ κα Αλεξάνδρα Χαραμή αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν, αναφέρθηκε στη μοναδικότητά του σπηλαίου, η επισκεψιμότητα του οποίου αυξάνεται κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη συνεχούς προβολής. Τέλος επαίνεσε όλους τους υπαλληλους και συνεργάτες της, οι όπως ανέφερε «στηρίζουν τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια».
Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Νεαπόλεως, Μολάων και Μονεμβασίας κ.κ. Χαράλαμπος Κουτσονικολής, Ηλίας Καλογερίνης, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης και Γιώργος Βουνελάκης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Πετράκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς κ. Ανάργυρος Τζερεφός, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  Νεαπόλεως κ. Ευάγγελος Μακρής, ο Διοικητής του παραρτήματος Νεάπολης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Λεωνίδας Μαχαίρας.
Το monemvasianews.gr επαινεί όλους τους εκπροσώπους του Δήμου Μονεμβασίας για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια, συνέπεια της οποίας είναι η σωστή λειτουργία και προβολή του σπηλαίου της Καστανιάς. Ενός σπηλαίου μοναδικού στο είδος του το οποίο προάγει και αναβαθμίζει το τόπο μας και έχει χαρακτηριστεί, ως πρώτο στην Ευρώπη και δεύτερο καλύτερο στον κόσμο.


Γιώργος Βουνελάκης / monemvasianews.gr