Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η Κόρινθος αντιμετωπίζει τον Χαραυγιακό .


http://www.abola.gr/media/k2/items/cache/5c47c0a47f730ad1f23573fdb1864f08_XL.jpg
Με την 16η αγωνιστική στον 7ο όμιλο και την  18η αγωνιστική στον 6ο και 8ο όμιλο συνεχίζεται το πρωτάθλημα , αύριο Κυριακή ,  της Γ  Εθνικής κατηγορίας.

Στον  7ο όμιλο , ο ΠΑΣ Κόρινθος με στόχο την νίκη , μάχεται στον Συνοικισμό με τον Χαραυγιακό, ενώ το πρωτοπόρο Αιγάλεω υποδέχεται τον ΑΟ Χαλκίς. Το ματς της ημέρας διεξάγεται στη Μυτιλήνη ανάμεσα στον Αιολικό και τον Ηλυσιακό. Στη Σαντορίνη διεξάγεται το ντέρμπι του νησιού ανάμεσα στη Θύελλα Καμαρίου και τον Πανθυραϊκό, ενώ στο «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα αντιμετωπίζει  τον Άγιο Ιερόθεο. Τέλος ο Απόλλων Ερέτριας αγωνίζεται με τους Αγίους Αναργύρους.  

Η 16η αγωνιστική (10/2 15.00):
Κόρινθος – Χαραυγιακός
Καλλιθέα – Άγιος Ιερόθεος
Αιολικός – Ηλυσιακός
Απόλλων Ερέτριας – Άγιοι Ανάργυροι
Θύελλα Καμαρίου – Πανθηραϊκός
Αιγάλεω – ΑΟ Χαλκίς


Στον 6ο όμιλο στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής ο ήδη πρωταθλητής Ιάλυσος Ρόδου αντιμετωπίζει εντός έδρας  την Θύελλα Ραφήνας , ενώ ο Διαγόρας Ρόδου  δοκιμάζεται στην Ηλεία κόντρα στη Νίκη Τραγανού. Στο Αιγιο ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Φοίβο Κρεμαστής, ενώ στα Βραχνέικα ο τοπικός Διαγόρας αγωνίζεται με τον Πανμοβριακό στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας.. Εκτός έδρας αγωνίζονται Πανηλειακός και ΠΑΟ Βάρδας  κόντρα στους Αχαρναϊκό και Παλληνιακό, αντίστοιχα. Τέλος ρεπό έχεο ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Η 18η αγωνιστική (10/2 13.00-15.00):
Νίκη Τραγανού – Διαγόρας Ρόδου
Ιάλυσος – Θύελλα Ραφήνας
Παναιγιάλειος – Φοίβος Κρεμαστής
Διαγόρας Βραχνέικων – Πανμοβριακός
Αχαρναϊκός – Πανηλειακός
Παλληνιακός – ΠΑΟ Βάρδας

Ρεπό: Αστέρας Αμαλιάδας

Στον 8ο όμιλο η 18η αγωνιστική  βρίσκει την πρωτοπόρο Καλαμάτα να υποδέχεται την ΑΟ Πελλάνας Καστορείου, ενώ ο Ασπρόπυργος δοκιμάζεται  στη Ζάκυνθο, κόντρα στο Καταστάρι. Στη Τρίπολη ο Παναρκαδικός αντιμετωπίζει  τον Παναργειακό, ενώ στο Βλαχιώτη ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται την Ένωση Ερμιονίδας . Στη Μεσσήνη ο Πάμισσος υποδέχεται το Αμβρυσσέα Διστόμου , ενώ στην Αργολίδα η Ένωση Λέρνας υποδέχεται τον ΑΟ Εικοσιμίας. Τέλος  ο Μανδραϊκός αντιμετωπίζει τον ΑΟ Υπάτου.

Η 18η αγωνιστική (10/2 11.00-15.00):
Λέρνα – ΑΟ Εικοσιμίας
Παναρκαδικός – Παναργειακός
Καλαμάτα – ΑΕ Πελλάνας
Πάμισος – Αμβρυσσέας
Μανδραϊκός – ΑΟ Υπάτου
ΑΟ Κατασταρίου – Ασπρόπυργος
Αστέρας Βλαχιώτη – Ερμιονίδα