Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η Αθηνα Κορκα\Κωνστα ανακατευει την τραπουλα των Δημοτικων εκλογων στον Δ.Βελου-Βοχας

korka-mitsotakis__art-big
Όπως μεταδίδει το διαδικτυακό κανάλι www.korinthiatv.gr θα είναι δυναμικά παρόν στην προεκλογική περίοδο των Δημοτικών \ Περιφερειακών εκλογών και θα δίνει καθημερινά στο  κοινό του το στίγμα των πολιτικών εξελίξεων! Μετά την ανάπαυλα των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεκινά με τον Δήμο Βέλου - Βόχας και με το ερώτημα:
Μια γυναικά μπορεί?…

Φυσικά και μπορεί!Το έχει αποδείξει άλλωστε…
Η κ. Κόρκα πριν από λίγα χρόνια είχε μια, τουλάχιστον, αξιοσημείωτη παρουσία στα κοινοβουλευτικά πράγματα της Ελλάδας εκλεγμένη με τη Νέα Δημοκρατία. Η Κορινθία την είχε τιμήσει… Από τότε έχει δεχθεί και συνεχίζει να δέχεται την αποδοχή και τον σεβασμό όλων των κορυφαίων στελεχών της,σημερινής, Αξιωματικής αντιπολίτευσης,που αύριο όμως, πιθανότατα,θα είναι κυβέρνηση!
Τα χρόνια πέρασαν…Οι συνθήκες άλλαξαν…Η Αθηνά Κόρκα \ Κώνστα όμως δεν έπαψε ποτέ,όπως λένε όσοι την γνωρίζουν προσωπικά,να αγαπάει τον τόπο της… Τόπος της είναι και [!] ο Δήμος Βέλου - Βόχας από τον οποίο κατάγεται.

Μια περιοχή με αρκετά ανοιχτά θέματα τα οποία ζει καθημερινά και[!] η κ. Κόρκα. Γι’ αυτό και έλαβε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα… Όπως είναι γνωστό,δεκάδες πολίτες του Δήμου Βέλου-Βόχα την ώθησαν να δηλώσει υποψήφια Δήμαρχος,κάτι που όντως έκανε!Αυτό λοιπόν φαίνεται πως ανακατεύει την τράπουλα των Δημοτικών εκλογών,για τα καλά[!] αφού η  ίδια έχει μετρήσιμη αποδοχή από τον κόσμο με καθημερινή ”άνοδο”… Μάλιστα το ρεπορτάζ λέει πως ήδη, αθόρυβα μέχρι στιγμής,συγκροτεί τον συνδυασμό του οποίου θα ηγηθεί! Επίσης,εδώ και καιρό,περιοδεύει ανεπίσημα στα αστικά κέντρα και τα χώρια του Δήμου και καταγράφει τα προβλήματα των πολιτών. Σημαντικό για τις προγραμματικές \ προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Το ζητούμενο τώρα είναι,σε τι βαθμό θα διασκορπιστούν οι γαλάζιες ψήφοι στον Δήμο αφού και ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος προέρχεται από τη Ν.Δ. [άσχετα αν τον στηρίζουν και Συριζαιοι] και [!] ο επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης κ.Μανάβης!.. Αν θέλουμε να  είμαστε πάντως ρεαλιστές,παρά το γεγονός ότι η κ.Κόρκα επιθυμεί και θα συγκροτήσει ανεξάρτητη παράταξη,η δικιά της υποψηφιότητα είναι η πιο…ΓΑΛΑΖΙΑ!
Πρώην Βουλευτής βλέπετε…

Katerina Makri