Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Πλήρης επιβεβαίωση και από το έγκυρο protothema.gr για τη μανιώδη επιδίωξη αποπομπής του Πάνου Καμμένου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, καταληκτική ημερομηνία εκλογής νέου Αρχηγού ΓΕΣ. Προς τι τόση βιασύνη, άραγε, για πολιτική αποσταθεροποίηση. Ακόμα δεν ψηφίστηκαν οι συνταγματικές τροπολογίες στη χώρα βόρεια της Μακεδονίας μας, ακόμα δεν ήρθε στην Ελληνική Βουλή προς ψήφιση η σχετική διάταξη να μετρηθούν οι οπαδοί της Βόρειας Μακεδονίας και κύκλοι προσπαθούν να επιβάλλουν ένα δημοκρατικό κενό στη διακυβέρνηση της χώρας, μέσα από διχαστικά και εμπρηστικά δημοσιεύματα και δηλώσεις.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δ.Καμμένος μαζί με άλλους προχώρησε ακόμα περισσότερο προτρέποντας τον συνονόματό του και πρώην Αρχηγό του να κάνει ήρωα τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει των επερχόμενων εκλογών και να υπερψηφίσει μία πρόταση δυσπιστίας προς τον εκλεγμένο από το λαό Έλληνα Πρωθυπουργό. Με το ίδιο αποτέλεσμα φυσικά οδεύοντας τη χώρα σε πολιτική αποσταθεροποίηση και πάλι πριν τις 15 Μαρτίου, επιβεβαιώνοντας και πάλι το thedayaftergrγια τις κρίσεις εν όψει, σε μια πολύ κρίσιμη επιχειρησιακά περίοδο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το βαθύ Κράτος της Ελλάδας, την ώρα και μέρες που οι Τουρκικές κορώνες ανακυκλώνονται, πασχίζει να εκδιώξει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και να προκαλέσει πολιτική αναταραχή χειμωνιάτικα εις βάρος προφανώς και της Εθνικής μας Άμυνας. Τι καλύτερο δώρο για τους εχθρούς της Ελλάδας που φωλιάζουν μέσα μας επί δεκαετίες από μία υπηρεσιακή Κυβέρνηση χωρίς τον απρόβλεπτο Πάνο Καμμένο και ταυτόχρονα μία εθνική κρίση χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα Πρωθυπουργό. Μέσα σε τόσες απειλές δεν είναι, άραγε, η ώρα όλοι μαζί να ενωθούμε, να προετοιμαστούμε και να αγωνιστούμε; Γιατί ολιγωρούμε και οδεύουμε στην παγίδα, πρέπει να το δούν οι ιθύνοντες αντί να αντιπαρατίθενται δημόσια ύποπτα.

Εν όψει της σκουληκότρυπας της Μακεδονίας που είναι εμφανές ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα σε μία άλλη φάση της ιστορίας της, ακρωτηριασμένη ή δυναμωμένη, αφήνοντας στην άλλη όχθη του ποταμού όλα τα βαρίδια του παρελθόντος και τους εχθρούς της που έγραψαν την ντροπιαστική ιστορία της Μεταπολίτευσης, ας ευχηθούμε ότι οι κρατούντες στα χέρια τους την ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος δεν θα σπεύσουν σε απονενοημένα πολιτικά βήματα που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στον όλεθρο. Προς τι η βιασύνη και η φασαρία ,άλλωστε; Μήπως κάποιοι βρίσκουν στην προεκλογική περίοδο της Τουρκίας την ιδανική ευκαιρία για εκατέρωθεν σειρήνες πολέμου και επιδιώκουν την Ελλάδα χωρίς σταθερή Κυβέρνηση, κατά την κρίσιμη περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου;

Τα εκατομμύρια των τουριστών φθάνουν και πάλι από το Μάρτιο στα ελληνικά νησιά και δεν υπάρχει λόγος να βρούνε γκρίζες ζώνες εξαιτίας μίας πολιτικής αποσταθεροποίησης. Οι Ευρωεκλογές του Μαϊου που ανέμενε ο κ.Τσίπρας διακαώς ως Πρωθυπουργός, είναι κοντά για να ορίσουν τη νέα Ευρώπη, ελπίζουμε πιο επιτυχημένη από την παλιά που ψυχοραγεί αφήνοντας όλους δυσαρεστημένους. Τι πιο κατάλληλος χρόνος τότε για μία νέα Κυβέρνηση στον τόπο μας, για ένα νέο ξεκίνημα με όποιους αποφασίσει ο σοφός δημοκρατικός λαός μας με εκλογές.

Χρόνια Πολλά και η Αγία Τριάδα ας φανερώσει το καλό του τόπου στα ήρεμα και καταγάλανα νερά του Αιγαίου μας και ακόμα πιο πέρα. Μαζί και όλους αυτούς που πασχίζουν για τη διάλυση της Ελλάδας, για ένα νέο 1974. 

Thedayaftergr