Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Την υποψηφιότητα της Αθανασίας Χρισταρά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης


Την υποψηφιότητα της κας Αθανασίας Χρισταρά με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης δήλωσε ότι "ενισχύουμε σημαντικά τη Νέα Πελοπόννησο και την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με ισχυρές προσωπικότητες που έχουν αποδείξει την ευαισθησία τους για τα κοινωνικά θέματα και έχουν υπηρετήσει με ευθύνη και αποτελεσματικότητα το δημόσιο συμφέρον. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ένταξη της ιατρού Αθανασίας Χρισταρά στη Νέα Πελοπόννησο όπου με την γνώση της και την εμπειρία της θα βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την Κορινθία"
Βιογραφικό Αθανασίας Χρισταρά
Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής κι έλαβε την ειδικότητα της πνευμονολογίας στο ΝΝΘΑ Σωτηρία και ΝΙΜΤΣ.
Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο νοσοκομείο Κορίνθου. Από το 2007 εργάζεται στο ιδιωτικό της πνευμονολογικό ιατρείο στην Κόρινθο. Παράλληλα εργάστηκε ως ελεγκτής ιατρός σε διάφορα ασφαλιστικά ταμεία και με σύμβαση του Κεελπνο στη ΜΕΘ Κορίνθου. Συμμετείχε για πρώτη φορά κι εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2014. Διετέλεσε αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και τουρισμού από το 2014-2016. Κατά τη θητεία της ο Δήμος Κορινθίων έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε εκθέσεις κι ημερίδες τουρισμού. Διατέλεσε υπεύθυνη του ΕΔΔΥΠΥΥ με παράλληλες διαλέξεις και συμμετοχή σε συνέδρια κι υπήρξε αντιπρόεδρος στις σχολικές επιτροπές του Δήμου. Ως αντιδήμαρχος κι ως ιατρός προσέφερε εθελοντικά σε ιατρικές και κοινωνικές δράσεις της Κορινθίας.