Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί το επιστημονικό συμπόσιο-εσπερίδα αρχαίας ελληνικής και βυζαντινής φιλολογίας αφιερωμένο στη γυναίκα, από τη σχολή επιμορφώσεως οικογένειας του  δήμου κορινθίων, στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου, « Θωμάς Θωμαΐδης».

Πρόκειται για μια εξαιρετική και μοναδική ευκαιρία επιμόρφωσης που δεν πρέπει
να χάσουν ούτε οι εκπαιδευτικοί ούτε οι μαθητές της σχολής,  καθώς κορυφαίοι επιστήμονες, εγνωσμένοι για το κύρος και την γνώση τους στην Ελλάδα και τον κόσμο, μας περιποιούν την τιμή να είναι κοντά μας.
Πρόκειται για τον καθηγητή Αρχαίας ελληνικής φιλολογίας και παπυρολογίας και πρόεδρο του τμ. Φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αμφιλόχιο Παπαθωμά (βιογραφικό στον σύνδεσμο: http://www.phil.uoa.gr/tomeis/tomeas-klasikis-filologias/melh-dep-klas-biografika/amfilochios_papathomas_gr.html)
και την καθηγήτρια βυζαντινής φιλολογίας φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδώρα Αντωνοπούλου (βιογραφικό στον σύνδεσμο:  
Οι καθηγητές θα αναφερθούν σε σπουδαίες γυναικείες μορφές της αρχαιότητας και του Βυζαντίου  που με την παρουσία, την προσφορά και το έργο τους σφράγισαν την εποχή τους ιχνηλατώντας ταυτόχρονα στην ιστορική συνέχεια....

Σε όσους το παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το συμπόσιο πραγματοποιείται δωρεάν με ελεύθερη είσοδο!

Επειδή οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ήδη πολλές, παράκληση για την έγκαιρη προσέλευση σας προκειμένου να γίνει εγκαίρως και απρόσκοπτα η έναρξη του σεμιναρίου!

Η διευθύντρια της Σχολής

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ