Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γηροκομείου της Σπάρτης ο Πέτρος Τατούλης «Χρονιά ευθύνης και δοκιμασίας το 2019»


 
Την  ιδιαίτερη σημασία των κοινωνικών δομών για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, αλλά και το σπουδαίο, και προπαντός συνεπές, κοινωνικό έργο της Εκκλησίας εξήρε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο της Σπάρτης την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού εξέφρασε τις ευχές του για τη νέα
χρονιά, σημείωσε ότι «το 2019 θα είναι μια χρονιά ευθύνης, στη βάση της οποία θα δοκιμαστούν όλοι, ώστε να μπορέσουμε μαζί να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».
Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι η περιφερειακή αρχή έχει ήδη υλοποιήσει μεγάλα και ιδιαίτερα σημαντικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, σε αγαστή συνεργασία με τις Δημοτικές αρχές και τους λοιπούς θεσμικούς φορείς, ώστε να αρθεί ο αποκλεισμός μιας περιοχής που μέχρι χτες ήταν σε αποκλεισμό. «Πετύχαμε δύσκολους στόχους, παρόλο που πολλοί προεξοφλούσαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Πλέον το έργο μας μιλάει μόνο του και έχει τεθεί στη διάθεση των πολιτών». 
«Εντείνουμε συνεχώς την προσπάθειά μας, διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε νέες δυνατότητες για τους πολίτες της Λακωνίας» σημείωσε ακόμα ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης και υπογράμμισε ιδιαίτερα το «ελεύθερο φρόνημα των Λακώνων».