Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Όλοι στοχεύουν τη κορυφή στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας


Αποτέλεσμα εικόνας για Ισθμιακός - Ολυμπιακός Λουτρακίου
Αρκετά ενδιαφέροντα ντέρμπι περιλαμβάνει  η 6η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αυλαία της αγωνιστικής στις 15:00 , το απόγευμα του Σαββάτου με τους αγώνες  του Πανσολυγειακού με τον Ολυμπιακό Άσσου, στο Σοφικό , και του Άρη Βοχαϊκού με τον Ηρακλή Λεχαίου, στο Ζευγολατιό. Να υπενθυμίσουμε ότι και οι
δύο ομάδες του Άρη και του Ηρακλή είχαν αναμετρηθεί , για το κύπελλο Κορινθίας σε νοκ άουτ αγώνα στο ίδιο γήπεδο , στις 24 Οκτωβρίου , όπου είχε νικήσει  με 1 – 0 η ομάδα του Λεχαίου που στοχεύει εκ νέου στη νίκη για να βρεθεί επικεφαλής στη βαθμολογία.
Η αγωνιστική συνεχίζεται  την Κυριακή με το ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και στο πρωτοπόρο με +1 β. Ισθμιακό. Ο Ολυμπιακός στοχεύει  την νίκη για να περάσει στο βαθμολογικό «ρετιρέ», το οποίο εποφθαλμιούν  ο Ηρακλής Λεχαίου, η Περαχώρα, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΟ Λεχαίου και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού που μάχεται ως «φιλοξενούμενος» με τον Ασπρόκαμπο στην κοινή τους έδρα , στο γήπεδο της Τραγάνας στο Κιάτο. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες του ΑΟ Μαψού με τον Πανευρωστινιακό , στην Κλένια  και  του Εθνικού Ξυλοκέριζας με τον ΑΠΣ Αγιάννη, στην Ξυλοκέριζα.

Η 6η αγωνιστική
Σάββατο 3/11/1815:00
Άρης Βοχαϊκού
-
Ηρακλής Λεχαίου
Πανσολυγειακός
-
Ολυμπιακός Άσσου

Κυριακή  4/11/1815:00
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Ισθμιακός
ΑΟ Μαψού
-
Πανευρωστινιακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΑΟ Λεχαίου
-
ΑΟ Περαχώρας
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
ΑΠΣ Αγιάννης