Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Πανσολυγειακός και Ολυμπιακός Λουτρακίου μοιράστηκαν βαθμούς και τέρματα στη Β΄Κορινθίας

https://i.ytimg.com/vi/qNuROx4Lryo/maxresdefault.jpg
Κατά την σημερινή αυλαία της  3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας σήμερα Σάββατο , στο Σοφικό  το ντέρμπι ανάμεσα στον Πανσολυγειακό και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου έληξε ισόπαλο με τέρματα 2 - 2 . Οι ερυθρόλευκοι του Λουτρακίου πέρασαν προσωρινά επικεφαλής στην βαθμολογία με ένα αγώνα περισσότερο.
 Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή ( 16:00) με ενδιαφέροντες αγώνες . 
Στο γήπεδο του Άσσου ο τοπικός Ολυμπιακός , σε αγώνα ντέρμπι αντιμετωπίζει τον γειτονικό και εκ των πρωτοπόρων Ηρακλή Λεχαίου και θα επιδιώξει να κερδίσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, όπως θα τους αναζητήσει, στο Λέχαιο, ο τοπικός ΑΟ Λεχαίου απέναντι στον αήττητο Άρη Βοχαϊκού. 
Στη Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται απέναντι στην εκ των πρωτοπόρων ομάδα του Ισθμιακού, την ίδια στιγμή που δοκιμασία περιμένει τον Πανευρωστινιακό, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» κόντρα στην ομάδα της Περαχώρας. Ο αγώνας του ΑΟ Περαχώρας με τον Πανευρωστινιακό θα μεταδοθεί , ζωντανά ραδιοφωνικά - διαδικτυακά από το «Greekradio web channel” και το ιστολόγιο «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου. 
Στην Ξυλοκέριζα ο τοπικός Εθνικός αντιμεωπίζει τον ΑΟ Μαψού, ενώ τέλος στα Αθίκια ο ΑΠΣ Αγιάννης απέναντι στον ΑΟ Ασπρόκαμπο θα αναμετρηθούν για την πρώτη τους νίκη.

3η Αγωνιστική 
Σάββατο 15/10/18, 
Πανσολυγειακός - ΣΦΛ Ολυμπιακός 2 - 2

Κυριακή 14/10/18, 16:00 
ΑΟ Λεχαίου - Άρης Βοχαϊκού 
Εθνικός Ξυλοκερίζης - ΑΟ Μαψού 
Ολυμπιακός Άσσου - Ηρακλής Λεχαίου 
ΑΠΣ Αγιάννης - ΑΟ Ασπροκάμπου 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Ισθμιακός 
ΑΟ Περαχώρας - Πανευρωστινιακός