Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Επισκέψεις του Βουλευτή Χρίστου Δήμα στις περιοχές που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Σχετική εικόνα
Ολόκληρη την παραλιακή ζώνη του νομού Κορινθίας, η οποία έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββατοκύριακου, επισκέφθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας είδε από κοντά την κατάσταση στους Δήμους Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Σικυωνίων, Βέλου – Βόχας, Κορινθίων και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. 

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Ξυλόκαστρο, τη Συκιά, το Μελίσσι, το Κιάτο, το Βραχάτι, την Ευαγγελίστρια, το Ζευγολατιό, την Αλμυρή και τον Σχοίνο. Είδε τις καταστροφές που υπάρχουν
σε δημόσιες υποδομές, κατοικίες, καταστήματα, αγροτική οδοποιία κ.α. και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες των περιοχών που επλήγησαν. Επίσης, συναντήθηκε και συνομίλησε με τους Δημάρχους των περιοχών και ενημερώθηκε για το εύρος των καταστροφών και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σύνολο της κάθε δημοτικής ενότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ήδη από το πρωί της χθεσινής ημέρας, ο κ. Δήμας κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τα αρμόδια Υπουργεία, με την οποία ζητά απαντήσεις για το πως και το πότε θα προχωρήσει η αποκατάσταση των καταστροφών και η ανακούφιση των πληγέντων.