Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Καθυστερημένοι ενός ετους λογαριασμοί καταναλωσης ποσιμου νερου στον Άσσο. KATAΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ πρ. ΔΗΜΟΥ ΑΣΣΟΥ - ΛΕΧΑΙΟΥ


Σχετική εικόνα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
--Εμείς οι δημότες του Πρώην Δήμου Άσσου-Λεχαιου που θίγονται η προσωπικότητα και τα συμφέροντα μας κάνουμε την παρακάτω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. -



-Μας έστειλε η Δημοτική Αρχή μέσω της ΔΕΥΑΚ λογαριασμούς κατανάλωσης ποσίμου νερού με καθυστέρηση ενός έτους (30-06-2016 εως 01-07-2017) οι οποίοι μας μειώνουν προσωπικά και οικονομικά. 
Στους λογαριασμούς αναγράφεται προηγούμενη οφειλή και  τόκοι καθυστέρησης πληρωμής χωρίς να έχουμε ενημερωθεί με χαρτιά της ΔΕΥΑΚ. 
Καταρχάς το πόσιμο του νερού ύδρευσης είναι για εμάς μια αστεία υπόθεση.Όλος ο υπόλοιπος Δήμος Κορινθίων έχει πόσιμο νερό από την Στυμφαλία εκτός από εμάς που μάλλον φαίνεται ότι δεν ανήκουμε στον ίδιο Δήμο. -
-Να αναφερθούμε και στο δίκτυο ύδρευσης το οποίο είναι κατασκευασμένο από σωλήνες αμιάντου... υλικό άκρως επικίνδυνο για την υγειά μας (βλέπε αποκαΐδια της φωτιάς στο Μάτι) αν και στις προγραμματικές δηλώσεις του κ Πνευματικού ήταν η άμεση αποκατάστασή του και η ύδρευση μας με πόσιμο νερό που πίνουν και οι υπόλοιποι δημότες. 
Προφανώς ο Δήμος μας θεωρεί κακοπληρωτές και μας βάζει πρόστιμο γεγονός που μας θίγει προσωπικά ενώ η ευθύνη είναι καθαρά μόνο δική του. 
Θεωρεί ότι σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης έχουν οι πολίτες την δυνατότητα να αποπληρώσουν το συνολικό ποσό της οφειλής μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο με ΕΜΦΙΑ ΕΦΟΡΙΑ και άλλα.... 
Υπάρχουν στην Δημοτική μας ενότητα οικογένειες οι οποίες μετά την ανομβρία και την καταστροφή των αμπελοκαλλιεργειών που είναι η κύρια πηγή εισοδήματος αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης. 
Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να ξοφλήσουμε αυτούς τους λογαριασμούς ύδρευσης και ζητάμε την αποστολή νέων λογαριασμών καθώς και την υδροδότηση μας με νερό πόσιμο και όχι μόνο προεκλογικά όπως έγινε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές γεγονός που ορισμένους από εμάς μας ξεφτίλισε. 
Στο εξής ζητάμε να εκδίδονται αναλυτικοί λογαριασμοί τριμήνου διότι σε περίπτωση αφανούς διαρροής να υπάρχει η δυνατότητα του εγκαίρου έλεγχου.Να ενημερωθούμε αναλυτικά για το τιμολόγιο σας το οποίο για κατανάλωση πάνω από 30 κμ έχει αύξηση περιπου280%. 
Ρωτάμε πόσα χρήματα θα εισέπραττε ο Δήμος από το παράνομο πρόστιμο από τις τεσσάρες Τ.Κ. του πρώην Δήμου μας . 
Επιφυλασσόμενοι πάντως νομίμου δικαιώματός μας. 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ