Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή παρουσιάζονται μεγαλόσχημες δηλώσεις για την τραγωδία του κράτους της Κύπρου, περίσσευμα υποκρισίας και πατριωτισμού. Στη μεγαλύτερη εθνική τραγωδία που προκλήθηκε από τη Χούντα της Ελλάδας και τον Πόντιο Ιωαννίδη σε αγαστή συνεργασία με το Κράτος της Τουρκίας, τα αρχεία παραμένουν ερμητικά κλειστά και τα διδάγματα άγραφα, εσκεμμένα, σχεδόν μισό αιώνα μετά.

Το ίδιο και οι ανείπωτες βαρβαρότητες που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του '74 όταν το ποντιακό καθεστώς της ΕΣΑ και των βασανιστών της διαμέλισε την Κύπρο για να επιφέρει τον ακρωτηριασμό του ελληνισμού. Ο φάκελος της Κύπρου και όλα τα εθνικά εγκλήματα δεν έμεινα κλειστά επειδή οι πραγματικοί πρωταγωνιστές ήταν εν ζωή για πολλά χρόνια μετά ατιμώρητοι. Τα πάντα κλείστηκαν στο κουτί της Πανδώρας γιατί το παρακράτος της Χούντας του Ιωαννίδη σε συνεργασία με τη διεθνή μαφία που το δημιούργησε, ανέλαβε σύντομα την εξουσία παρακρατικά μέσα από λαϊκιστές της εξουσίας μέχρι τις μέρες μας και έθεσε σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του Σχεδίου του. Την εξαθλίωση που ζούμε σήμερα και την επερχόμενη διάλυση της Ελλάδας που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι οφείλουμε να την ασπαστούμε και να υποστούμε τον εξευτελισμό μας μέχρι το 2060.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι ο Πόντιος αρχι-βασανιστής της Χούντας επέβαινε στο αυτοκίνητο του πρώην Α'ΓΕΕΘΑ μέχρι πριν λίγα χρόνια και μετέβαινε σε επίσημες εκδηλώσεις ως κεντρικός παράγοντας του παρακράτους; Ασφαλώς το λαθρεμπόριο καυσίμων και ναρκωτικών άνθησε στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά, δημιουργώντας δεκάδες χιλιάδες παλιάτσους, όμοιους με τους συλληφθέντες Τούρκους του Γκιουλέν, που με την προστασία του παρακράτους και των Αρχηγών τους παίζουν καθημερινά επίσης άθλιους ρόλους εξουσίας και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης μέσα από ανώμαλες δοσοληψίες σάρκας και ενημέρωσης, παριστάνοντας τους διευθυντές εφημερίδων μαζί με τα τσιράκια, τους αγαπητικούς τους.

Αυτά. Και ας μην κλαίνε και ορύονται τόσο πολύ οι χρήστες της δοτής από τα ξένα κέντρα καταπίεσης των λαών εξουσίας. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, η θαμμένη επί αιώνες που σύντομα θα αναδειχθεί παρά την παγκόσμια προσπάθεια ενταφιασμού της και θα αποδώσει τα δεόντα στην οικουμένη. Αλίμονο, στους Έλληνες που προδόθηκαν μαχόμενοι στην Κύπρο από "Έλληνες" και τις οικογένειές τους, τιμώντας τον όρκο τους και αφήνοντας τα κόκκαλά τους παρακαταθήκη άλλων..
 

Thedayaftergr