Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λόγω Σκοπιανού

\
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Μετά τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, και διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με απόφαση του Πάνου Καμμένου, την οδό της εξόδου αποφάσισε να ακολουθήσει και η Μανταλένα Παπαδοπούλου.


Η νεαρή πολιτικός ήταν μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να την αντικαταστήσει, και να την ορίσει υπεύθυνη για τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος.
Το πρωί της Κυριακής, με σχετική ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, η Μανταλένα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό.
Στη σχετική δήλωσή της, η Μανταλένα Παπαδοπούλου αναφέρει τα εξής:
“Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον.”.

ysterografa.gr