Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΕΛΛΑΣ: ΤΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Της Λέττας Καλαμαρά 


Αδίστακτος ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανοίγει τις πύλες της Ελλάδας σε όλα τα «ανθρώπινα περισσεύματα» της Γερμανίας ξεδιάντροπα. Αυτό που δεν επέλεξε ούτε καν ο Αλβανός ομόλογός του για να προστατεύσει τη χώρα του, ο κ.Τσίπρας εμφανίζεται πρόθυμος και ικανός να το πραγματοποιήσει εις βάρος της αξιοπρέπειας της Ελλάδας. Ασφαλώς ξεπληρώνει τα γραμμάτια της εξουσίας του, και αγοράζει χρόνο εξουσίας, όπως έκανε άλλωστε και με την παράδοση της σύγχρονης μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας στους Σκοπιανούς, στους αναγνωρισμένους πια επίσημα και από την επίσημη Ελλάδα "Μακεδόνες".

Αφού ο ίδιος και η συνεταίρος του στην εκποίηση της Ελλάδας Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα  Μέρκελ άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως για την Ενωμένη Ευρώπη το 2015 με την άνοδο στην εξουσία του κ.Τσίπρα σκόπιμα, αφού φόρτωσε με άλλα 200 δισεκατομμύρια ευρώ τους αγέννητους ιθαγενείς και υποθήκευσε τη χώρα μέχρι το 2060, αφού ξεπούλησε κάθε πλουτοπαραγωγικό πόρο της Ελλάδας σε ξένους για να εξασφαλίσει την αιώνεια φτώχεια μας, αφού εξουδετέρωσε κάθε σύμμαχο και αντίπαλό του με τη βοήθεια της διεθνούς πολιτικής μαφίας και αφού απέτυχε να διαλύσει την Ευρώπη, τώρα λίγο πριν εγκαταλείψει την εξουσία μετατρέπει την Ελλάδα σε περίγελο της Οικουμένης ξανά και εναποθέτηριο λαθρομεταναστών, για την εξυπηρέτηση των αλλοδαπών αφεντικών του και του προσωπικού όφελους.

Φυσικά σ’αυτό το εθνικό έγκλημα δεν είναι μόνος...


Έχει μαζί του ένα λαό πειθήνιο και μία νομενκλατούρα διακομματικών «λαμογιών» που επί δεκετίες επιζητεί και χειροκροτάει όποιον ξεπουλάει καλύτερα την Ελλάδα και λαδώνει τα αδηφάγα σαρκία τους από την εθνική μας περιουσία. Πιο άθλιοι οι δημόσιοι λειτουργοί που στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν τους μισθούς τους από τα χρήματα των φορολογουμένων λιβανίζουν το «διάβολο» της Ελλάδας με ένοχη σιωπή. Για τα ανδρείκελα και τις πόρνες που φωτογραφίζονται καθημερινά και προβάλλονται στις στήλες των λαθρεμπόρων της διαφθοράς δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτα άλλο.

Επιχειρηματικά συμφέροντα κατήγγειλε ο Καμμένος συγκυβερνήτης του πλοίου που βουλιάζει, ο Ρουβίκωνας μας προέκυψε ως αποστάτης. Πόσο σανό επιτέλους για την ανθρώπινη χωματερή της Ελλάδας. Λίγη εθνική αξιοπρέπεια ζητάμε και αυτή ο κ.Τσίπρας και οι δανειστές της ζωής μας κάνουν το παν να μάς την εξαφανίσουν. Πώς νομίζετε θα σκέφτονται οι Ευρωπαίοι με την προθυμία των Ελλήνων να παραλάβουν τους ανεπιθύμητους της Γερμανίας; Η αποτυχία της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής της κας Μέρκελ, του κ.Τσίπρα και φυσικά του αρμόδιου Επιτρόπου κ.Αβραμόπουλου ή καλύτερα η βρώμικη "μπίζνα" παίρνει τέλος στος έδαφος της Ελλάδας εκεί όπου ξεκίνησε, με προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας σε "Γκουαντάναμο" της Γερμανίας. 



Τα πάντα μαρτυρούν την τελική φάση της διάλυσης της Ελλάδας που εκπληρώνει ο κ.Τσίπρας με ένα μόνο σκοπό. Να μην παραδώσει την εξουσία που υπέκλεψε με ψέματα από το λαό σε δυνάμεις αναγέννησης της χώρας δημοκρατικά. Στη χειρότερη περίπτωση να έχει επιφέρει ανήκεστη βλάβη στον κοινωνικό και εθνικό ιστό προτού εγκαταλείψει την Ελλάδα για άλλα αυταρχικά κράτη, φιλόξενα σε κάθε είδος ανθρώπινης υποδούλωσης και φτώχειας.

Μόνο ένα πράγμα μένει να δούμε. Ποιος θα φύγει πρώτος από δυνάστης του λαού του, που εργάστηκε εναντίον του; Η κα Μέρκελ ή ο κ.Τσίπρας; Αυτό θα δείξει και ποιος ήταν ο εντολέας και ποιος ήταν ο εντολοδόχος στην προσπάθεια διάλυσης της Ε.Ε. και όχι μόνο. Απάντηση αυτονόητη. Δυστυχώς και για τους δύο, η Ελλάδα θα είναι πάντα στην πλευρά των Νικητών.

Νέμεσις…
 

Thedayaftergr