Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

 https://static.panoramio.com.storage.googleapis.com/photos/large/28427089.jpg

ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΩΡΑ

Από τη λειτουργία του προαστιακού γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης για όποιον θέλει να πιστεύει ότι ζει σε οργανωμένη πόλη της χώρας μας το 2018. Για να φτάσει στην πόλη της Κορίνθου (απόσταση πάνω από 3 χιλιόμετρα) όποιος συμπολίτης και επισκέπτης χρησιμοποιήσει τον προαστιακό θα πρέπει ή να περπατήσει την απόσταση αυτή σε ένα δρόμο που δεν έχει καν πεζοδρόμια σε μεγάλο μήκος της διαδρομής (κι όπου έχει είναι σε μεγάλο βαθμό κατεστραμμένα) ή
να αναγκαστεί να πληρώσει πέντε (5) ευρώ σε ταξί. Το ίδιο βέβαια ισχύει και αν κάποιος θελήσει να πάει από την Κόρινθο στον προαστιακό.
Επειδή ο προαστιακός αποτελεί το  μέσο με το οποίο κινούνται καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες θεωρούμε απαράδεκτο να συνεχίζεται η κατάσταση αυτή. Η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής για τη διαιώνιση της κατάστασης αυτής είναι εμφανής. Όφειλε όλα αυτά τα χρόνια να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα αυτό. Θεωρούμε επομένως πως έχει φτάσει η ώρα να μεριμνήσει τόσο ο Δήμος όσο και όποιος άλλος είναι υπεύθυνος προκείμενου να επιλυθεί με τρόπο πολιτισμένο και αξιοπρεπή η ανωμαλία αυτή. Καλούμε κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσά μας που συντάσσεται με το αίτημα αυτό να συνυπογράψει το κείμενο και να συμπράξει μαζί μας για την επίτευξη του σκοπού αυτού.
Τα στοιχεία επικοινωνίας δε θα δημοσιοποιηθούν, όπως και τα ονόματα και τα άλλα στοιχεία αν κάποιος από τους υπογράφοντες μας το δηλώσει.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνία (και για τη δήλωση υπογραφής):
Βασιλακόπουλος Θοδωρής: theovas9@gmail.com
Δημητριάδη Μαρία: dmtrmaria@gmail.com
Ψηλογιαννόπουλος Παναγιώτης: ppsilogiannopoulos@yahoo.com


Θοδωρής Βασιλακόπουλος