Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Πέτρος Τατούλης «Εγκρίθηκε η ανέγερση κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου»


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE5vaHgVs95Bcze23MoMxpw12Mc0thrRF3TTmpMrC_q7DZUGLUEuZCB0aYVk1DBrVInrkWphsN3iXDYIz42OvPiqp7dpsj5ASnRfN3VaXUtF03qnkStWt9V8NObautqdLkG1z-2iHkyihv/s1600/DSC_5132.JPG
Για το πολυαρθωτό έργο της Περιφέρειας στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 23/05.  



Ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε συγκεκριμένα: «Υλοποιούμε συνεχώς νέα έργα σε
όλα τα επίπεδα και σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, υπηρετώντας με δυναμική και απόλυτη συνέπεια το στρατηγικό αναπτυξιακό μας σχεδιασμό».



Ειδικότερα, για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την ανέγερση κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ιερό Ναό.



Η Περιφέρεια υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου θα χρηματοδοτήσει και θα υλοποιήσει το έργο αυτό ούτως ώστε να συνδράμει στη σημαντική κοινωνική υπηρεσία που προσφέρει ο Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο. 


Πέτρος Τατούλης «Εγκρίθηκε η συντήρηση και αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου Αγίας Τριάδας Ναυπλιέων και η ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού

 

Τρία σημαντικά έργα υποδομής στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 23 Μαΐου που συνεδρίασε στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με την παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Άργους – Μυκηνών, μέσω της οποίας η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση τμημάτων οδών που συμβάλλουν στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Επίσης εγκρίθηκε στο ΠΣ Πελοποννήσου της 23/05/19 η προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ναυπλιέων για τη συντήρηση και αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου Αγίας Τριάδας και η προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Επιδαύρου για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού.