Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ένα ημίχρονο επαιξε ο μισός Πέλοπας Κιάτου , στη Ρόδο, που έχασε με 4 - 0 από τον Ιάλυσο, και ειπε "Αντίο" στην Γ΄Εθνική.

https://i1.wp.com/www.fmtop.gr/wp-content/uploads/2017/11/%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%82.jpg?w=552
Μετά τον ΑΟ. Λουτρακίου , πριν λίγη ώρα "αποχαιρέτισε" και τυπικά και ο Πέλοπας Κιάτου, την Γ' Εθνική κατηγορία, κάτι που είναι αναμενόμενο και για τον τρίτο της παρέας ΑΟ Ζευγολατιού. Από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και η τρεις θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
 Στο φινάλε του πρωταθλήματος (22η αγωνιστική)  στον 6ο όμιλο, ο Πέλοπας
ελλιπείς (παρουσιάστηκε με 9 παίκτες) αγωνίστηκε μόνο για ένα ημίχρονο , στο Οικονομίδειο Στάδιο της Ρόδου, όπου έχασε με 4 - 0 από τον Ιάλυσο. Τα τέρματα της ομάδας της Δωδεκαννήσου σημείωσαν ο Καραμανώλης στο 17΄, ο Μαντικός στο 20΄ και δύο ο Σπάρταλης στο 34΄ και στο 44΄.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, αφού ο Πέλοπας δεν βγήκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Τον αγώνα θα κρίνει η Πειθαρχική Επιτροπή  της ΕΠΟ.
Ιακυσος: Xειμωνέττος (24΄ Γκουγκουντρής), Τσούπρος (24΄ Μ. Καραμανώλης), Σταθάκης (26΄ Σπάρταλης), Μαντικός, Καραμανώλης , Αρέτογλου, Αζεμάι, Φαβάλι, Μπεγκλετζής (26΄Παφιάλης),Μαντζάνο, Κόλα
Πελοπας: Λάκοφ, Τουμπανάκης, Μπούκης, Βιζάι, Πράττος, Θοδωρόπουλος, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Παλογιαννίδης