Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

NOVARTISMACEDONIA



Της Λέττας Καλαμαρά

Ημέρα εκτέλεσης των Ελλήνων Μακεδονομάχων η 6η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα που το Κράτος της σύνθετης Μακεδονίας του Αλέξη Τσίπρα, σε μία λέξη και χωρίς μετάφραση, έτεινε το χέρι φιλίας αλλάζοντας το δρόμο με τη δική του ιστορία. Τελικά, 140.000 ανεξέλεγκτοι νοματαίοι άλλαξαν το ρου της ελληνικής ιστορίας και προκάλεσαν πολιτικό σεισμό απροσδιόριστων ακόμα βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ακαταμέτρητων ζημιών.


Με δύο δικογραφίες στην ελληνική Βουλή, μία για τους μισητούς Μακεδονομάχους της Αντιπολίτευσης και μία για τον σύμμαχο Ανεξάρτητο και ανεξέλεγκτο πια Έλληνα, ο Αλέξης Τσίπρας επί της πολιτικής ηγεμονίας του, γονάτισε κάθε εθνική αντίσταση και οδεύει σε Πολιτικό Συμβούλιο αύριο με μία μοιραία σύμπτωση. Novartis και κάποια Μακεδονία μαζί στο μενού για τον πανηγυρικό πειθαναγκασμό ομοϊδεατών και αντιφρονούντων.


Κινήσεις με λίγο FBI και πολύ κουκούλα σηματοδοτούν την τελική φάση της εσωτερικής αντίστασης για μία πατρίδα διαφορετική και μικρότερη. Αν είναι το FBI που εργάζεται τη νέα δημοσιευμένη εθνική στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, της εκκαθάρισης με οικονομικά μέσα καθεστώτα διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος ή το FBI με το οποίο ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ είναι σε αντιπαράθεση, θα το αναλύσουμε άλλη φορά και εξάλλου θα φανεί εκ του αποτελέσματος.

Σε κάθε περίπτωση αν όλοι ή κάποιοι από τους αναφερόμενους Έλληνες πολιτικούς έλαβαν αυτά τα χρήματα που προκαλούν ίλιγγο θα πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του έρμου του Κράτους μας και είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν μένει παρά η επίσημη ανακήρυξη της κατάκτησης μας από τους εχθρούς μας που άλωσαν κάθε ίχνος εθνικής υπόστασης πλην αυτού της επόμενης ημέρας μας. Αν όλα αυτά που αναφέρονται σε δημοσιεύματα είναι μία αριστοτεχνική πλεκτάνη ανωνύμων καταγγελιών και αναπόδεικτων συκοφαντιών, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη και εκτόξευση πολιτικής λάσπης. Σε επικίνδυνο βαθμό εθνικής ζημίας που οφείλουν να κολαστούν αμελλητί.

Η τρίτη περίπτωση και δυστυχώς η αναμενόμενη  είναι να σέρνεται πολιτικά ακόμη μία δίκη ανάλογη της Χρυσής Αυγής, οικονομικών εγκληματικών συμμοριών και λαθρεμπόρων καπνεμπόρων χωρίς τελεσιδικία και να ανταλλάσσεται από το βαθύ Κράτος στο πολιτικό ανταλλακτήριο. Με την πολιτική σιωπή των αμνών στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας, αφήνοντας το 1.500.000 Ελλήνων που ρομαντικά συγκεντρώθηκαν ως "ελεύθεροι" Έλληνες χωρίς δημοκρατικούς αντιπροσώπους, το πιο επικίνδυνο ίσως όλων.

Ο κ.Τσίπρας και η Ευρωπαία μέντορας του, η Ελληνίδα «Γκιουλέν», δείχνουν να κατήγαγαν μία πολιτική νίκη την επαύριο του ξεσηκωμού των Ελλήνων αναζητώντας τον ήλιο της δικαιοσύνης σε ένα έθνος που πάντα ήξερε να εκτελεί καλύτερα από όλες μία αποστολή. Τον εξοστρακισμό και την εκτέλεση των καλύτερων του γένους του.

Δεν μένει να δούμε ποια θα είναι η Κυβέρνηση της Ελλάδας και ο Υπουργός της Εθνικής μας Άμυνας την 1η Μαρτίου 2018, ημέρα κρίσης των πιο γενναίων των Ελλήνων, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κριθούν από κάποιον ανεξέλεγκτο που αρνείται να αναγνωρίσει τη fake Μακεδονία και πετάει στεφάνια εκεί που χάθηκαν άδολοι πατριώτες. Αυτό είναι το erga omnes όλων της NovartisMacedonia, της χαμένης στις συνειδήσεις των απογόνων μας ελληνικής Μακεδονίας...

thedayaftergr.blogspot.gr