Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Στην Ηλεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης Θερμή υποδοχή σε πολεις και χωριά

 
Στην άμεση επαφή με τον απλό πολίτη στοχεύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που σήμερα επισκέπτεται την Ηλεία. Στο πρόγραμμά του που περιλαμβάνει επισκέψεις στις μεγάλες πόλεις του κάμπου, ο κ. Μητσοτάκης, θέλει να βρεθεί δίπλα στην κοινωνία, να έχει αυθόρμητες συναντήσεις με τον κόσμο που θα βρεί στους δρόμους, με τους επαγγελματίες, αλλά όχι με τους φορείς.
Έτσι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με δημάρχους ή άλλους παράγοντες, αν και αρκετοί θα σπεύσουν να τον καλωσορίσουν στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νομό.

Περίπου λίγο μετά τις 10 το πρωί  ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την
περιοδεία του σε όλη την Ηλεία από  τη Βάρδα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρέβα, δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και από στελέχη και φίλους του κόμματος της Ν.Δ., όπως ο βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, η τ.  βουλευτής Ηλείας,  Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου,η Κρινιώ Κανελλοπούλου,  ο Βασίλης Κικίλιας, Τομέαρχης της Ν.Δ. στη Δυτική Ελλάδα, ο Λευτέρης Αυγενάκης τομεάρχης της ΝΔ στη Πελοπόννησο, o Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, Χρήστος Γαβράς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας, Ανδρέας Τσίρος, κ.α.
Μετά τη Βάρδα, η επόμενη στάση του Κ. Μητσοτάκη έγινε στο Κουρτέσι, όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστο Βαλλιανάτο, για τα προβλήματα των αγροτών.
Επόμενος σταθμός του προέδρου της Ν.Δ., ήταν τα Λεχαινά, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ. Επόμενη στάση του προέδρου της Ν.Δ. ήταν η Γαστούνη, όπου μίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες. Ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε σύντομο διάλογο σε καφενείο της Γαστούνης, με τον γραμματέα της ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Διονύση Γιατρά
Αφού ολοκλήρωσε τις συζητήσεις που είχε με πολίτες σε καφενείο του χωριού, ο πρόεδρος της Ν.Δ., αποχώρησε με προορισμό την Αμαλιάδα.όπου, ο πρόεδρος της Ν.Δ., δέχθηκε θερμή υποδοχή και συνομίλησε με δεκάδες πολίτες.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μετά την αποχώρηση του από την Αμαλιάδα, μετέβη στο Κατάκολο, όπου θα γευματίσει σε εστιατόριο της περιοχής.. 
Ενώ θα επισκευθεί και τη Ζαχάρω.
 
Στις 19:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Πύργο, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, παρουσία στελεχών του κόμματος, αλλά και πολλών υποστηρικτών.
 
Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηλείας της Ν.Δ. αναφέρει για τη σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η  ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας καλεί όλα τα στελέχη, τους φορείς και τους πολίτες της Ηλείας στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Μανωλοπούλου 31 στον Πύργο (κτήριο πρώην Νομαρχίας Ηλείας).
Σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ο κος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ηλεία και θα επισκεφθεί τη Βάρδα, τα Λεχαινά, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Αμαλιάδα και τη Ζαχάρω.
Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, εγγυώνται την πολιτική αλλαγή και την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου που αποβλέπει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και στο χτίσιμο μιας ισχυρής, φιλελεύθερης Ελλάδας, ισότιμης με  τις άλλες χώρες  του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.
Έχουμε το Πατριωτικό Καθήκον να δώσουμε την μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή όλοι μαζί ενωμένοι. Διότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα.»


Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού.

(φωτορεπορταζ: patrisnews)