Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο μήπως άκουσαν κάτι για κάποιον Αντώναρο;

Στο κενό φαίνεται να πέφτει η απόπειρα του παρακρατικού μηχανισμού του Μαξίμου και (δυστυχώς) κάποιας γαλάζιας «παρέας» που συνεχίζει να λειτουργεί προβοκατόρικα για να προκληθεί εσωτερικό ζήτημα στη ΝΔ.
Η αποφασιστικότητα του Κυριάκου να διαγράψει τον Αντώναρο τον «αγαπημένο του
Πάκη και του Μίμη» συμβάλει αδιαμφισβήτητα στην σφυρηλάτηση της ενότητας στο εωτερικό της ΝΔ.
Ειδικά σε μια περίοδο που το παρακράτος του καταρρέοντος ΣΥΡΙΖΑ παίζει τα ρέστα του, μέσα από την στημένη υπόθεση της Novartis επιχειρώντας να πλήξει πολιτικά αλλά και να διαιρέσει την Νέα Δημοκρατία η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή της στην Εξουσία.
Μια ματιά μόνο στα κοινωνικά δίκτυα  (Facebook, Twitter κ.λ.π.) αρκεί για να αντιληφθεί την ικανοποίηση των φίλων και των μελών της ΝΔ μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον προβοκάτορα Αντώναρο.
Αυτό πάντως που οι φίλοι και ψηφοφόροι της ΝΔ αναμένουν, είναι εάν και πως θα αντιδράσει το Προεδρικό Μέγαρο και προσωπικά ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά την καθαρή αποδοκιμασία του Αντώναρου από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Ειδικά σε μια περίοδο, που όπως μαθαίνουμε, ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσπαθεί με κάθε μέσο να προσεγγίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσδοκώντας στην στήριξη του για να ανανεώσει την θητεία του στην Ηρώδου Αττικού.
Όσο για τον Αντώναρο, είναι βέβαιο πως μετά την διαγραφή του, θα έχει πλέον άπλετο χρόνο για να συσκέπτεται ελευθέρως με τον «Μίμη» και στη συνέχεια να συγγράφουν μαζί τα επόμενα πρωτοσέλιδα της αγαπημένης τους «Εστίας»...
lykavitos.gr