Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Σε άγνωστο ρόλο η κ. Μπέτυ Μπαζιάνα, μας ενημέρωσε για το σπουδαίο ρόλο του συντρόφου της  και Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα που διεκπεραίωσε στη διακυβέρνηση της χώρας μας, από τον Ιανουάριο του 2015. Τρία χρόνια Εξαπάτησης, Ψεμάτων και Προδοσίας. 

Για όλα μάς μίλησε, εκτός από τη μετάβασή της από τη Ριζοσπαστική Αριστερά στα λουσάτα φορέματα και τις ακριβές clutch bags της εξουσίας. Για το πώς η κατάληψη των σχολείων έγινε κατάληψη της Ελλάδας και οσονούπω εθνικό ξεπούλημα. Για το πώς η φτώχεια, η απελπισία, η εξαθλίωση, ο εγκλεισμός έγιναν καθημερινότητα για τον ελληνικό λαό, εξαιρουμένης της άθλιας ελίτ που παρέλαβε και προστάτευσε ο κ.Τσίπρας για να διαιωνίζεται σε αυτή την έρημη χώρα. Για το πώς διώχτηκε κάθε φωνή αντίστασης, μέχρι την ολότελη εξαφάνισή της, την εξόντωσή της.

Ασφαλώς και κάθε πολίτης έχει πολιτικό λόγο και ομοίως αξίζει τον πολιτικό αντίλογο. Αυτή είναι η βάση της δημοκρατίας ενός πολιτεύματος ριζοσπαστικά αντίθετο από τα αυταρχικά καθεστώτα των πεποιθήσεων της κας Μπαζιάνα, που απολαμβάνει όμως τους καρπούς των αγώνων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους στα βουνά για να ανήκει η Ελλάδα στο δυτικό πολιτισμό και όχι για να είναι παρίας των Βαλκανίων. Για να μη ζέι αυτό που τώρα φανατικά το καθεστώς του συντρόφου της μάς μετατρέπει, καταδικασμένους σε έναν αργό θάνατο πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους εγκεφάλους των εχθρών μας. Σε μία Ελλάδα σε μία δεκαετία χωρίς τους τωρινούς συνταξιούχους, χωρίς τις δικές της δυνάμεις, χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς τα ίδια σύνορα.

Για τα ψέματα του κ.Τσίπρα τι να αφηγηθεί κανείς; Ακόμα και οι μύθοι του Αισώπου ωχριούν μπροστά στην εθνική παραπλάνηση και εξαπάτηση του κ.Τσίπρα που ομολογουμένως πρέπει να διδάσκεται στις σχολές πολιτικών απατεώνων. 

Ελπίζουμε η κ. Μπαζιάνα όταν οι συντρόφισσες της λαμβάνουν τον ΕΝΦΙΑ τους να θυμάται το ληστρικό φόρο που θα καταργούσε ο σημερινός Πρωθυπουργός μας. Τα capital controls που ήταν θέμα ολίγων βδομάδων και τα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», «ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ» και γενικώς «ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ», τα αμέτρητα ψέματα. Ως προς τα της προδοσίας: η μετά έναν αιώνα αναγνώριση των Τούρκων της Θράκης μαζί με τον σύντροφο Κρητικό κ.Θεοδωράκη που είναι πάντα πρόθυμος και η Μακεδονία των Σκοπιανών θα αποτέλεσουν ιστορικά κειμήλια προοδευτικής εθνικής  συρρίκνωσης, παρακαταθήκη των απανταχού της Γης εχθρών μαςΨυχανάλυση πιθανώς να χρειάζεται για όσους κατέχουν δημόσια αξιώματα, πολύ περισσότερο πόθεν έσχες, το σίγουρο όμως που χρειάζεται, κ.Μπαζιάνα, είναι λίγη ντροπή.

Καλώς ο ρόλος της Φρειδερίκης και της Εβίτα Περόν αλλά να σας θυμίσουμε, κ. Μπαζιάνα, ότι σε αυτή την Ελλάδα του κ.Τσίπρα οι εργαζόμενοι απόφοιτοι Πανεπιστημίων αμείβονται λιγότερο από τους λαθρομετανάστες που ο Έλληνας Πρωθυπουργός γέμισε τη χώρα με την ανάληψη της εξουσίας του και τώρα θέλει να τους εκπαιδεύσει με τους φόρους που πληρώνουμε. Σε λίγο ως πατριώτες ασφαλώς θα χρειάζονται να τους ανοίξουν και τα τζαμιά στα ακριτικά νησιά. Δυστυχώς, δεν είμαστε όλοι μάγκες και μάγκισσες να λέμε το ποίημά σας κα Μπαζιάνα. Να βλεπουμε την προδοσία ως επιτυχία.

Το κύκλωμα προώθησης των Κυριών των Κυρίων είναι παλιά καραμέλα του δίδυμου των εγκεφάλων της σπείρας διάλυσης της Ελλάδας. Στημένη δημοσιότητα, πάντα ένας καλός στιλίστας, κομμωτής και πάνω απ’όλα μεταμφιέσεις με ρούχα πολυτελείας. Ποια γυναίκα θα έλεγε όχι σε τόση χλιδή με λίγο ξεπούλημα Ελλάδας. Εξάλλου όπως έλεγαν και οι προκάτοχοί σας ας φάμε τώρα που μπορούμε γιατί μετά θα έρθουν οι άλλοι. Το εθνικό χαλί ήταν παντά μεγάλο για να κρύψουμε από κάτω την υποκρισία μας και ενίοτε τα εθνικά μας εγκλήματα. Τώρα που παραφούσκωσε ξεπουλάμε και λίγη γη για να σκεπάζει πιο εύκολα τα ανομήματά μας.

Για να είμαστε και δίκαιοι η κυρία «Ο» των Παρισίων, της καινοτομίας και της εθνικής λεηλασίας, για όλες τις Κυρίες των Κυρίων έχει πάρει τα μέτρα της διακομματικά,  αφήνοντας σ’αυτές να διαλέξουν το ράφτη της ή τη διαπόμπευση των Κυριών τους από τα μέσα ενημέρωσης των εγκληματικών συμμοριών της. Είναι οι γνωστοί που θα δίωκε ο κ.Τσίπρας, κ Μπαζιάνα, αλλά και αυτός μάλλον δεν θα προκάμει. Αντίθετα, μας έφερε και τους διακινητές ψυχών που καθημερινά μοχθούν στα δρομολόγια στα Αιγαιοπελαγίτικα σύνορα που δεν διακρίνονται εύκολα, στα Μακεδονικά σκλαβοπάζαρα, σε τιμές χονδρικής.

«Ουκ αεί άρχει» και περιμένει και η Τζένη το ράφτη της. Να αναλάβει την άμυνά μας, αδημονεί να κρίνει την ηγεσία της, την εθνική διαπαιδαγώγησή μας, το μέλλον των συνόρων μας. Μάλλον πρέπει να γυρίσετε στο καμαρίνι σας, πριν το καταλάβει η επόμενη Κυρία των Κυρίων.

Αφιερωμένο σε όσους ζουν ελεύθεροι
ψηλά πετάνε και δεν λογαριάζουν
το στημένο θέατρο της προδοσίας
και χωρίς τα φτερά δεν φοβούνται

Thedayaftergr