Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Μιχάλης Τσικριτζής: Καταδικάζει τις ενέργειες μερίδας οπαδών κατά του δημάρχου Κορινθίων, , υπάρχουν οι ενστάσεις(video)


Για τα τεκταινόμενα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσικριτζής στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής , ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας αναφερόμενος στις δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλ. Πνευματικού, καταδίκασε τις λεκτικές επιθέσεις μερίδας οπαδών της Κορίνθου 06 ενώ δεν παρέλειψε να
ξεκθαρίσει ότι το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο και βασίζεται στο τι έχει καταγράψει ο παρατηρητής του αγώνα και ο διαιτητής, όπου απο κει και πέρα επιλαμβάνονται οι αρμόδιες αρχές.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσικριτζής, για τον ίδιο έχει σημασία η περίπτωση του διαιτητή  κ. Νεοφυτιάδη ο οποίος θα κριθεί με βάση την έκθεση του παρατηρητή για την απόδοσή του στον αγώνα, ενώ όλα τα άλλα θα τα κρίνει η επιτροπή διαιτησίας. Για τον αρχιδιαιτητή όπως είπε, επειδή εκλήθη να καταθέσει, δεν επιτρέπεται να κάνει δηλώσεις.
Ο κ. Τσικριτζής απέδωσε τα εύσημα στην επιτροπή διαιτησίας λέγοντας πως έκανε ότι καλύτερο μπορούσε τοποθετώντας τον καλύτερο διαιτητή (για τον κ. Νεοφυτιάδη), ο οποίος προέρχεται από την Superleague και μάλιστα συμμετείχε ως τέταρτος διαιτητής στον αγώνα νέων Ολυμπιακού Μπαρτσελόνα απο την UEFA, ενώ και ο κ. Κασσώτης παρά τον τραυματισμό του έχει κοσμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στα "ευρωπαϊκά σαλόνια".
Από κει και πέρα σε οτι αφορά τις ενστάσεις της ΠΑΣ Κόρινθος, όπως είπε ο κ. Τσικριτζής, υπάρχει επιτροπή αγώνος η οποία θα συνεδριάσει την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα κρίνει τις ενστάσεις και θα αποφασίσει σχετικά ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω.
video: korinthostv.gr