Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Μάχες παντού στην Α Κορινθίας. Δοκιμάζονται ΄06 και ΠΑΣ σε Δερβένι και Εξαμίλια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κορινθος 2006 - Αστέρας Δερβενίου
Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Δύσκολο αγώνα εκτός έδρας , στο Δερβένι , δίνει η  εκ των πρωτοπόρων της κατηγορίας , Κόρινθος 2006, κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου. Η ομάδα της ΄06 ,
μπήκε αρκετά "φουριόζα" στο πρωτάθλημα καθώς  η εκκίνησή της , ήταν εκκωφαντική, καθώς "σκόρπισε" στο "διάβα της" με μεγάλα σκορ τον Τενεάτη ( εντός) και πέρασε το περασμένο Σάββατο με τεσσάρα από την έδρα του Ηρακλή Ξυλοκάτρου. Αύριο αγωνίζεται στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" , στη δύσκολη έδρα  του Αστέρα Δερβενίου. Η κυανόλευκη ομάδα της Δυτικής Κορινθίας δεν έχει ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της καθώς έχει δύο σερί ήττες από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου ( εντός έδρας) και από τον ΠΑΣ Κόρινθος,  με άδικη ανατροπή, στον Συνοικισμό. Οι παίκτες του Αστέρα είναι αρκετά αγανακτισμένοι από τον άδικο τρόπο που έχασαν μετά την εχθρική διαιτησία του Φραντζή στο Συνοικισμό και θα τα δώσουν όλα για όλα , αύριο, κόντρα στην ΄06, για  την τελική τους επικράτηση και το πρώτο τους τρίποντο.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος μπορεί στα δυο εντός έδρας παιγνίδια του με Ισθμιακό και Αστέρα Δερβενίου να πήρε νίκες με το .., ζόρι, αλλά δεν έπεισε με το παιγνίδι του  , αύριο , πραγματοποιεί, την πρώτη του έξοδο από τον Συνοικισμό, όπου στα Εξαμίλια αντιμετωπίζει την τοπική Δάφνη, που θέλει να σημειώσει την πρώτη της νίκη.
Την ίδια ώρα (16:00), στο  ΔΑΚ Κορίνθου, σε ενδιαφέροντα αγώνα αναμετρούνται οι αήττητες ομάδες του Αγίου Γεωργίου και της Θύελλας Πετρίου, ενώ ο Ισθμιακός,, δοκιμάζεται στη Νεμέα, κόντρα τον Παννεμεατικό, που στοχεύει γιο το πρώτο του τρίποντο.
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός αντιμετωπίζει  τον Ολυμπιακό Άσσου που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα , αλλά ούτε και ήττα, ενώ ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου μάχεται στο Σοφικό, απέναντι στον Πανσολυγειακό.
Μάχη θα γίνει και στο Λέχαιο,ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και την Ελλάδα Βέλου, που ψάχνουν γιο το πρώτο τους τρίποντο, ενώ το τέλος στο Σπαθοβούνί η τοπική ομάδα έχει στόχο την νίκη απέναντι στον Τενεάτη Αθικίων  που δύσκολα νίκησε το περασμένο Σάββατο τον Πανσολυγειακό.

Η 3η αγωνιστική
Αστέρας Δερβενίου - Κόρινθος '06 
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Τενεάτης Αθικίων 
Δάφνη Εξαμιλίων - ΠΑΣ Κόρινθος 
Ηρακλής Λεχαίου - Ελλάς Βέλου 
Πανσολυγειακός - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
Πανκαμαριακός - Ολυμπιακός Άσσου 
Παννεμεατικός - Ισθμιακός 
Αγ. Γεώργιος - Θύελλα Πετρίου