Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιώργος Δάντος την πρωτιά στο XC Bike Festival UCI 3 Στον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας που έγινε στο "TheRanch" του Σοφικού Κορινθίας.

Εμφάνιση xcbike festival poster 2017.jpg
Εμφάνιση F1.jpgO πρωταθλητής του ΠΕΣΑ Αστέρα, Γιώργος Δάντος, κυριάρχησε στον 2ο διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας, XC Bike Festival UCI 3, που διεξήχθη την Κυριακή (17/9) στις εγκαταστάσεις του «TheRanch» στο Σοφικό Κορινθίας με την υποστήριξη της εταιρείας Ηλεκτρικού Ρεύματος NRG του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή και την αιγίδα της
Παγκόσμιας (UCI) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Εμφάνιση F2.jpgΟ Γιώργος Δάντος κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση στην κατηγορία Elite ανδρών, με δεύτερο τον ανεξάρτητο αθλητή Θόδωρο Πετρίδη και 3ο τον Παναγιώτη Παππά του Ποδηλατικού Συλλόγου Οδυσσέα.
Εμφάνιση F3.jpgΣτην κατηγορία Elite των γυναικών πρώτευσε η Δανάη Στρουμπούλη του Κρόνου Νικαίας, με δεύτερη την αθλήτρια του Οδυσσέα Αννέτα Ιρένα Πλέβα και 3η την Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου της ομάδας Alpha.
Στους Έφηβους στην κατηγορία UCI 3 την πρώτη θέση κατέλαβε ο ανεξάρτητος Ηλίας Τσορτουκτσίδης με 2ο τον Νίκο Μαραγκό του Ολυμπιακού και 3ο τον Νίκο Πρίκα της West Coast.

Εμφάνιση F4.jpgΣτις Νεάνιδες στην κατηγορία UCI 3 κέρδισε η ανεξάρτητη αθλήτρια Αλεξάνδρα Αδάμ.
Στις άλλες κατηγορίες νικητές αναδείχθηκαν: Open Kids Σταμάτης Πετράκης (Πόρτο Λεόνε), Παίδες μέχρι 17 ετών Νίκος Μουστακίδης (Μαχητές Πευκών), Οpen Ανδρών Νικηφόρος Αρβανίτου (Θησέας), Open Γυναικών Ειρήνη Καρύστου (ΑΕΚ), X-Pert 19-39 ετών Διονύσης Μπέρτσος (Ποδηλατόδρομος), X-Pert +40 ετών Λευτέρης Ματσούκας (ΝΠΟ Χαλκίδας).
Οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας που βρέθηκαν στο «TheRanch» και παρακολούθησαν τους αγώνες έμειναν ευχαριστημένοι από το υψηλό επίπεδο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και έκαναν τις απονομές η εκπρόσωπος του τμήματος Marketing της εταιρείας NRG, Ηρώ Ακριώτη, οι ιδιοκτήτες των εταιρειών ποδηλάτων Στέφανος και Φάνης Γατσούλης, ο διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρείας GR Αλέξανδρος Γοργλολίτσας (πρόσφερε ασφάλειες στους νικητές όλων των κατηγοριών), ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Κορίνθου κ. Χατζής, ο εκπρόσωπος των εταιρειών Λογιστικής Κορίνθου, Τάσος Λυμπερίου, ενώ απονομές πραγματοποίησαν επίσης ο ιδιοκτήτης του «TheRanch», Δημήτρης Σκούρας και ο διευθυντής του αγώνα, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.  
Ακόμη θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τo ιδιωτικό πολυιατρείο «L. Medical» πρόσφερε δωρεάν πέντε εξετάσεις μαστού στο Σύλλογο Γυναικών «Λέλα Ιατρίδη», τις οποίες παρέλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου Έλενα Πιπίνη.

Με εκτίμηση
Το Γραφείο Τύπου της ΔιοργάνωσηςΕνσωματωμένη εικόνα 3        Ενσωματωμένη εικόνα 6     Ενσωματωμένη εικόνα 5

Ενσωματωμένη εικόνα 1

XC Bike Festival Europe