Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Εντός της επόμενης εβδομάδας και το αργότερο μέχρι την επόμενη Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, θα εκδοθούν τα ΦΕΚ για τις δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που συνολικά αφορούν προσλήψεις 106 ατόμων σε θέσεις αορίστου χρόνου. Πρόκειται για την προκήρυξη 10Κ/2017 και την προκήρυξη 11Κ/2017. Η πρώτη προκήρυξη (10K/2017) αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΑΔΜΗΕ. Η δεύτερη προκήρυξη (11K/2017) αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 30 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδας. Με τη δημοσίευση των σχετικών ΦΕΚ θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για την έναρξη της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει το διάστημα 21 με 25 Αυγούστου και να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Δείτε τις δύο ανακοινώσεις του ΑΣΕΠ και τους πίνακες θέσεων: Προκήρυξη 10Κ/2017 για τον ΑΔΜΗΕ Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση έχει αποσταλεί η 10Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΑΔΜΗΕ Α.Ε» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας). Δείτε τον πίνακα θέσεων ΕΔΩ Προκήρυξη 11Κ/2017 για την Τράπεζα της Ελλάδος Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 11Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Τράπεζα της Ελλάδος. Δείτε τον πίνακα θέσεων ΕΔΩ

Ολοκληρώνεται σιγά – σιγά η εξέταση των μηχανογραφικών δελτίων, που υπέβαλλαν οι υποψήφιοι των εφετινών Πανελληνίων Εξετάσεων, προκειμένου να κατανεμηθούν οι θέσεις των εισακτέων στους μελλοντικούς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος στην αγωνία των υποψηφίων θα δοθεί με την ανακοίνωση των βάσεων, αλλά και της σχολής επιτυχίας των υποψηφίων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που αναμένεται την τελευταία εβδομάδα μεταξύ 21 και 28 Αυγούστου.
Ας θυμίσουμε ότι πέρυσι οι βάσεις είχαν ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου, ημερομηνία που φαίνεται ιδιαίτερα βολική και φέτος, προκειμένου αφενός να γίνουν εγκαίρως οι ηλεκτρονικές προεγγραφές στα ΑΕΙ και αφετέρου να ξεκινήσουν οι επαναληπτικές Πανελλαδικές για όσους δεν κατάφεραν να εξεταστούν τον Ιούνιο.
Δείτε ΕΔΩ πώς θα διαμορφωθούν οι βάσεις των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του μαθηματικού – ερευνητή Στρατή Στρατηγάκη.

aftodioikisi.gr