Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ελπίδες στο Europa League για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Μάχες στο Europa League έδωσαν οι ελληνικές ομάδες στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. 
Νίκη με... θαυμαστικό για ΠΑΟ, «Χ» ο ΠΑΟΚ, ήττα ο ΠανιώνιοςΟ Παναθηναϊκός απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο -για τα δεδομένα της εποχής- και ίσως αδικείται από τη «φτωχή» νίκη με 1- 0 επί της Καμπάλα, με πέναλτι του Μολίνς στο 37ο λεπτό.
Οι «πράσινοι» που είχαν και δοκάρι με τον Λουντ στο β' ημίχρονο θα μπορούσαν να καθαρίσουν την πρόκριση από τη Λεωφόρο, αλλά με λίγη προσοχή στο Αζερμπαϊτζάν δεν θα
έχουν πρόβλημα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (70΄ Καμπέσας), Άλτμαν (87΄ Δώνης), Μολίνς (70΄ Λουτσιάνο). ΚΑΜΠΑΛΑ (Ρομάν Χρίχορτσουκ): Μπεζοτόσνι, Κουρμπάνοφ, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Μαλόουν (76΄ Κονέ), Χιουσεΐνοφ, Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Όζομπιτς, Νταμπό.
Ο προβληματικός ΠΑΟΚ έσωσε τα... προσχήματα στο Ντόνετσκ 
Ο ΠΑΟΚ αν και εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 1 - 1 και να φύγει αήττητος από την Ουκρανία κόντρα στην αδύναμη Ολιμπίκ  Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τον Μπιλένκι στο 49΄, αλλά ο Πέδρο Ενρίκε απάντησε στο 59ο λεπτό δίνοντας πλεονέκτημα στο «Δικέφαλο» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα, στις 3 Αυγούστου.
ΟΛΙΜΠΙΚ: Μαχράτζε, Λούκατσιουκ, Κραβτσένκο, Μόχα (64' Μιχανόφ), Σαμπάνοφ, Σεστάκοφ, Μιεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Μπογκντάνοφ, Μπιλένκι (78' Σοντέϊ), Χομούτοφ (69' Μιχαίλοφ). ΠΑΟΚ: Ρέϊ, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάμπος (55' Ενρίκε) Σάκχοφ (55' Μπίσεσβαρ) Πρίγιοβιτς, Μακ (81' Πέλκας).  


Ήττα με 1-0 από τη Μακάμπι, ελπίζει στη ρεβάνς ο ΠανιώνιοςΟ Πανιώνιος πάλεψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, αλλά μια αμυντική ολιγωρία του στοίχισε την ήττα  με 1 - 0 από τον Κγιάρτανσον στο 48΄, με σουτ του Ισλανδού φορ από το ύψος της περιοχής., έχοντας όμως ελπίδες ανατροπής και πρόκρισης στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. 
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ζόρντι Κρόιφ): Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Γεΐνι (83΄ Πέρετζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Σούνφελντ, Ατζίλι (75΄ Ιτσχάκι), Κγιάρτασον (85΄ Ρικάν).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83΄ Ντουρμισάι), Σαββίδης (73΄ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (90΄+2 Γλύνος).