Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Εγκατάσταση Νέων Γεωργών, η απόφαση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης



                                                                                   
http://www.kefaloniapress.gr/wp-content/uploads/2017/04/nea-agrotissa.jpg        Τρίπολη 6/7/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερομένους που υπέβαλαν αίτηση- στήριξης στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2014-2020 ότι αναρτήθηκε η απόφαση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης  στη Διαύγεια με ΑΔΑ Ω8237Λ1-7Κ8 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.
 Προκειμένου να ενημερωθεί ο ενδιαφερόμενος για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης επισκέπτεται την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΠΣΚΕ, όπου είχε υποβάλλει την αίτησή του.

1.΄Οσοι  από τους δικαιούχους δεν επιθυμούν την ένταξή τους συμπληρώνουν το σχετικό έντυπο Μη Αποδοχής Ένταξης και το καταθέτουν  στην οικεία ΔΑΟΚ εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση των Πινάκων αποτελεσμάτων Αξιολόγησης.

2.Οι εν δυνάμει δικαιούχοι οφείλουν  να προσκομίσουν τα  επιπλέον δικαιολογητικά σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία ανάρτησης της απόφασης αποτελεσμάτων αξιολόγησης.

3.Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999 κατά των πινάκων αξιολόγησης, ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ εντός δεκαπέντε  ημερολογιακών ημερών από την επομένη της έκδοσης της απόφασης ανάρτησης των πινάκων αξιολόγησης . 


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου