Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Επέτειος μίας από τις πιο επαίσχυντες ημέρες της Ελλάδας. Το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου 1974 η Χούντα του Πόντιου Ιωαννίδη επιτέθηκε εναντίον του ανεξάρτητου κράτους της Κύπρου. Προδοτικά έβαλε Έλληνες και Κυπρίους  να αλληλοεξοντώνονται δίνοντας το τέλειο άλλοθι για να ακολουθήσει ο τουρκικός στρατός το επόμενο Σάββατο σε μία δεύτερη προδοσία και διαμελισμό του ανεξάρτητου Κράτους της Κύπρου μέχρι τις ημέρες μας.

Το διακρατικό παρακράτος κράτησε κλειστό και παραποιημένο το φάκελο των γεγονότων της Κύπρου μέχρι τις ημέρες μας για να αποσιωπήσει το ρόλο του στην αλληλοεξόντωση των Ελλήνων, το μύχιο σκοπό που ακόμη και σήμερα ύπουλα και μάταια προσπαθεί να πετύχει. Η Χούντα του Ιωαννίδη δεν έφυγε ποτέ και το γνωρίζουν καλά όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί που συνεργάστηκαν μαζί της και με τους δύο ηγέτες της μέχρι σήμερα για να λάβουν ως αντίδωρο τα αξιώματά τους, πουλώντας και υποθηκεύοντας πρόθυμα και ασφαλώς την Ελλάδα και τις ζωές μας.

Αυτό που αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος ήταν η χρησιμοποίηση των επίλεκτων Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας στην κατάλυση της Κυβέρνησης της Κύπρου υπό το πρόσχημα της εθνικής αποστολής. Ένα παραμύθι που μέχρι σήμερα κάποιοι επανέφεραν στο παρασκήνιο για να προκαλέσουν παρόμοια εθνική καταστροφή και στος έδαφος της Ελλάδας. Μία πολιτική παρεκτροπή που θα παρέλυε τον πολιτικό και στρατιωτικό μηχανισμό της, όπως ακριβώς εκείνη την εβδομάδα που προδόθηκαν Έλληνες αξιωματικοί και στρατιώτες αφήνοντας τα κόκκαλά τους στο έδαφος της μαρτυρικής και αδελφικής Μεγαλονήσου.

Έθνικές προδοσίες υπήρξαν στην ιστορία του Ελληνισμού, όλες επιβληθείσες από τις ισχυρές δυνάμεις με τη συνεργασία δοσίλογων ανθέλληνων που επιδίωκαν τον ευτελισμό της χώρας και την καταστροφή της. Αυτή όμως η ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά άλλου Κράτους δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία μας.

Είναι εθνική επιταγή...


  να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να διδασκόμαστε, να αναζητούμε τους πρωταίτιους και τις αιτίες και να τιμωρούμε τους προδότες που καπηλεύονται την ελληνική ιθαγένεια. Ειδάλλως θα παραμένουμε υπόδουλοι ξεπληρώντας τους δανειστές μας και κηρύττοντας τον πατριωτισμό μας για εσωτερική κατανάλωση.

Τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούν τη Δημοκρατία μας καλά θα κάνουν να μη σιωπούν φοβούμενοι ακόμα τη Χούντα του Ιωαννίδη και των εν ζωή συνεργατών τους.

Στη μνήμη των αδικοχαμένων Ελλήνων της Δευτέρας 15 Ιουλίου 1974. 

Ποτέ ξανά τέτοια προδοσία…

Thedayaftergr