Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Αυτοί οι απίστευτοι τύποι (του Καρατζαφέρη) είναι η δημόσια εικόνα του κόμματος Μητσοτάκη

Όσο και αν φαίνεται απόκοσμο, σε σχέση με όσα περνά η κοινωνία, το κόμμα Μητσοτάκη προτάσσει ως εναλλακτικές λύσεις για να βγούμε από την κρίση δύο τύπους που βρίζουν, φτύνουν και χτυπούν τα χέρια τους στο
τραπέζι κατά τη διάρκεια εκπομπής που συνδυάζει: 1. πολιτική ανάλυση επιπέδου πεζοδρομίου και 2. πωλήσεις ειδών πληροφορικής/τηλεπικοινωνίας/βιβλίων κ.α.
Ο ένας είναι ο αντιπρόεδρος του κόμματος Μητσοτάκη Άδωνις Γεωργιάδης ήτοι ο θεσμικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο άλλος είναι ο εν δυνάμει βουλευτής της Β’ Αθηνών Θεοδόσης Ζερβουδάκης, προερχόμενος και αυτός από το πλούσιο επιτελείο του Καρατζαφέρη που έγιναν αρχικώς αστέρια των τηλεπωλήσεων και ύστερα της πολιτικής. Θυμόμαστε επίσης ως πολιτικό παράγωγο του Καρατζαφέρη τον αρχηγό νέου κόμματος και συνάμα τηλεπωλητή, τον συμπαθή Κυριάκο Βελόπουλο.
Κάθε εργασία είναι σεβαστή. ΟΜΩΣ, όταν κάποιος αγοράζει τηλεοπτικό χρόνο και συνδυάζει την προώθηση της υποψηφιότητάς του και τη σωτηρία της χώρας ως εμπορικό προϊόν παράλληλα με την πώληση βιβλίων, συσκευών και αλοιφών για τα αρθριτικά κάπου χάνεται όλο αυτό. Αυτή η παρατήρηση αφορά την πολιτική σκέψη και το σεβασμό στην τεράστια κρίση της κοινωνίας και τον τρόπο προσέγγισης αυτής της πραγματικότητας.
Επί της ουσίας όμως το δίδυμο Γεωργιάδης – Ζερβουδάκης αποτελεί μία διαρκή και μόνιμη αθλιότητα, που του επιτρέπεται να εκπροσωπεί το κόμμα του Εθνάρχη με αυτούς τους  χείριστους μιντιακούς όρους.
Έχει αναλογιστεί κανείς από τους λαμπερούς επικοινωνιολόγους του επιτελείου Μητσοτάκη, πόσες χιλιάδες ψηφοφόροι γυρνάνε την πλάτη στη ΝΔ με αυτό το αποκρουστικό θέαμα; Ή μήπως τελικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος ακολουθεί το σχέδιο του πολιτικού του πατέρα Σημίτη που θέλει συρρίκνωση και πλήρη έλεγχο της μικρής  και αντιλαϊκής πλέον ΝΔ, από τους Γερμανούς; Ή μήπως όλοι μαζί (Μητσοτάκης – Θεοδωρικάκος και ΣΙΑ) έχουν πέσει στην παγίδα του Αντώνη Σαμαρά που χρησιμοποιεί τον Γεωργιάδη ως λαγό για τις δικές του πολιτικά άρρωστες ορέξεις;
«Ο Κεντροδεξιός» https://kentrodexios.wordpress.com