Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Δεν Αρρωσταίνουν Ποτέ, Δεν Ξέρουν Τον Καρκίνο Και Ζουν 100 Χρόνια. Ποιό Είναι Το Μυστικό Τους!

Hunza-Cultural-640x480.jpg
 Το Hunza είναι ένα χωριό στο βόρειο Πακιστάν. Τα τελευταία χρόνια, αυτό το τμήμα της χώρας έχει προσελκύσει μεγάλη δημόσια προσοχή για τη μακροζωΐα των κατοίκων της, αλλά και για την άριστη υγεία τους. Ποιό είναι το μυστικό των κατοίκων του χωριού;


Διαβάστε περισσότερα 

 

SaweDFSDfaSWDEfaweRf.jpgΑπώλεια Βάρους Μετά Τα 40: Οι 6 Κανόνες Που Πρέπει Να Τηρείτε

Οι γυναίκες που μπαίνουν στην πέμπτη δεκαετία της ζωής τους γνωρίζουν πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να πάρουν βάρος και πόσο δύσκολο να το χάσουν.

Διαβάστε περισσότερα

DSFGHASDREGASERGDFGSDFG.jpgΓιατί τα εμβόλια είναι τόσο σημαντικά για την υγεία του σκύλου σας;

Οι εμβολιασμοί είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία του σκύλου σας. Υπάρχει μια τάση μεταξύ των ιδιοκτητών σκύλων να «ξεχνούν» τους εμβολιασμούς. Όπως επίσης, υπάρχει ένα αυξανόμενο ποσοστό που επιλέγουν ποια εμβόλια θα κάνουν στα σκυλιά τους, ανάλογα με το κόστος!

Διαβάστε περισσότερα

2216545FVDFAEFFFC.jpgΗλεκτρικό "καπέλο" διεγείρει τον εγκέφαλο και βελτιώνει τη δημιουργικότητα

Επιστήμονες στη Βρετανία -μεταξύ των οποίων μία Ελληνίδα- βρήκαν τρόπο να βελτιώνουν τη δημιουργικότητα ενός ανθρώπου, μέσω ηλεκτρικής διέγερσης του εγκεφάλου με τη βοήθεια μιας ειδικής κάσκας με ηλεκτρόδια, την οποία φοράει κανείς στο κεφάλι του.

Διαβάστε περισσότερα

2F97392500000578-3372337-image-a-39_1450897073663.jpgΧάσατε την όρεξή σας; Φάτε μπροστά στον καθρέφτη!


Αν σας έχει κοπεί η όρεξη, μια ιδέα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να καλέσετε τον εαυτό σας σε δείπνο μπροστά από έναν...καθρέφτη.
Ιάπωνες επιστήμονες ισχυρίζονται ότι αν κανείς βλέπει το είδωλό του την ώρα που τρώει, τότε το φαγητό φαίνεται πιο νόστιμο και η όρεξη ανοίγει.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr