Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ευρυαγγείες & Κιρσοί: Πώς να αποκτήσετε ξανά όμορφα και υγιή πόδια


podia-2tyujyuyuyuu.jpg

Ευρυαγγείες & Κιρσοί: Πώς να αποκτήσετε ξανά όμορφα και υγιή πόδια


Άγχος με την εμφάνιση των ποδιών τους νοιώθουν αυτή την εποχή οι γυναίκες που πάσχουν από ευρυαγγείες και κιρσούς, μιας και όλες θέλουν τα πόδια τους να έχουν την τέλεια εμφάνιση για να μπορούν να φορούν σορτς, φούστες και σε λίγο καιρό μαγιό, αφού το καλοκαίρι δεν είναι μακριά. 

Διαβάστε περισσότερα

school-lunchalergiewww.jpgΤο αλλεργικό παιδί στο σχολείο


Η πιο σοβαρή αλλεργική αντίδραση που μπορεί να συμβεί στο σχολείο είναι η αναφυλαξία. Το συχνότερο αίτιο αναφυλαξίας σε παιδιά σχολικής ηλικίας είναι η τροφική αλλεργία. Η αναφυλαξία χωρίς θεραπεία
εξελίσσεται σε αλλεργικό shock και είναι δυνητικά θανατηφόρα, γράφει η Παιδίατρος Χαρά Μπακογεώργου.

Διαβάστε περισσότερα


diskopatheia-ayxenawegtawregt800x600.jpgΔισκοπάθεια στον αυχένα: πως σχετίζεται με το κάπνισμα;


Επιδείνωση της εκφύλισης μεσοσπονδυλίου δίσκου της αυχενικής μοίρας επιφέρει το κάπνισμα, καθώς η χρήση νικοτίνης ενέχει τον κίνδυνο εμφάνισης μικροαγγειακής νόσου - μιας ασθένειας των μικρών αιμοφόρων αγγείων, σύμφωνα με τον Mitchel Leavitt, MD, του Τμήματος Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Πανεπιστημίου Emory, κύριο συγγραφέα μελέτης για την επίδραση της βλαβερής συνήθειας στους σπονδύλους του αυχένα.

Διαβάστε περισσότερα

health-fagoura.jpgΦαγούρα: Ποιες είναι οι αιτίες και πώς αντιμετωπίζεται;


Όλοι έχουμε αισθανθεί την επιτακτική ανάγκη να ξύσουμε εδώ και τώρα κάποιο σημείο στο δέρμα μας, αλλά το γιατί αναπτύσσεται η φαγούρα (ή κνησμός, όπως λέγεται επιστημονικά) είναι κάτι που σε μεγάλο βαθμό εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο για τους επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα


vitamin-d-writing-sandASDFASDF-fb.jpgΑνεπάρκεια βιταμίνης D: τι κινδύνους κρύβει;


Ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του πλανήτη αλλά, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι παρουσιάζουμε ανεπάρκεια στη «βιταμίνη του ήλιου», τη βιταμίνη D, με δυσμενείς συνέπειες για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr