Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο πρώτο βήμα για τον τελικό

Η ώρα του δεύτερου ζευγαριού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε καθώς απόψε
Ολυμπιακός και ΑΕΚ στην πρώτη «μάχη» με φόντο τον τελικό
Στις 19:30 στο «Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 3) θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Από την άλλη, η Ένωση, έχει στόχο να πάει το ματς στα μέτρα της.
Ο Τάκης Λεμονής, στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε στο αριστερό άκρο τον Ντε Λα Μπέγια και τον Ρέτσο, ενώ για την κορυφή της επίθεσης η λογική λέει ότι θα δούμε τον Ανσαριφάρντ.
Οπότε στο 4-2-3-1 του, ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα κι οι Μποτία-Ντα Κόστα θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Φιγκέιρας και Ρέτσος (λογικά) θα είναι στα άκρα, με τους Ρομαό και Καμπιάσο να τοποθετούνται στον άξονα. Ο Φορτούνης θα είναι ο οργανωτής και σ' αυτό το ματς, με τους Σεμπά-Μάριν να είναι στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.
Από την άλλη, ο Μανόλο Χιμένεθ, προσανατολίζεται κι αυτός σε 4-2-3-1 με τον Μπάρκα στο τέρμα και τους Βράνιες-Τσιγκρίνσκι στην άμυνα, ενώ οι Γκάλο-Ντίντακ θα είναι στα άκρα. Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι στο κέντρο με τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Αραούχο, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Μάνταλος θα είναι στα άκρα.