Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

«Let’s do it World ! Let’s do it Greece ! Let’s do it Λουτράκι - Περαχώρα - Άγιοι Θεόδωροι !»

Εμφάνιση 17388946_1907868832765554_3566123752651412506_o.jpg
Λουτράκι, 31 Μάρτιου 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία Lets do it GREECE” «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», που θα υλοποιηθεί την Κυριακή 02 Απριλίου 2017.

Απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τους εθελοντικούς φορείς, συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντική προσπάθεια, ώστε να στείλει δυνατά και πάλι το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.
Οι δηλώσεις συμμετοχών για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλες σχεδόν τις περιοχές του Δήμου έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα σημεία δράσης προέκυψαν ύστερα από διαβούλευση με τους συλλόγους που παραβρεθήκαν στην συνάντηση προγραμματισμού την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017.
Προγραμματίζουμε τον καθαρισμό και εξωραϊσμό του Δημοτικού Πάρκου Δ.Μάτση (Δεξαμενής) στην Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου – Περαχώρας και του Δημοτικού Αλσυλλίου «Λιάντρο» (θέση Πευκάκια) στην Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων .
Ώρα συνάντησης στα σημεία δράσης 10:00
Οι παραπάνω δράσεις είναι ενδεικτικές καθώς αντίστοιχες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία του Δήμου μας, όπως επίσης και σε αλλά σημεία (Περαχώρα, Σχίνο, Ίσθμια) με τη συμμετοχή του Προσωπικού του Δήμου, εθελοντριών, εθελοντών και κατοίκων, με τη χρήση του τεχνικού εξοπλισμού που θα παρασχεθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.
Αναζητήστε την κοντινότερη δράση στην περιοχή σας μέσα από την σελίδα μας στο facebook (Let's do it  Λουτράκι – Περαχώρα - Αγ. Θεόδωροι) και γίνετε κομμάτι της μεγάλης Εθελοντικής μας Οικογένειας!
Ενημερωθείτε για την μεγαλύτερη Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία στην ιστοσελίδα  www.letsdoitgreece.org και δηλώστε την συμμετοχή σας αν δεν το έχετε κάνει ακόμα.
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων σας στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης εκ μέρους του Δήμου μας. Όντας σίγουροι για την ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, προκειμένου να συνδιοργανώσουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις παραπάνω δράσεις.

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»

          Αναστάσιος Σακελλαρίου                                   Σωτήριος Πέρρας
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής                                         Αντιδήμαρχος Καθαριότητας