Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Το Ζευγολατιό θέλει νίκη επι του Αστέρα Αμαλιάδας - Δύσκολη αποστολή του ΑΟ Λουτρακίου στη Βάρδα

http://www.sportstonoto.gr/media/k2/items/cache/c465692de37525093d58bdd52bd4f48a_XL.jpg

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακής (12/3) το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Η πρωτοπόρος του ομίλου Παναχαϊκή αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου και αναζητά την νίκη ,ενώ επιθυμία της πατρινής ομάδας ένα σερί νικών που θα τους δώσει την ευκαιρία να ξεφύγουν, αρχής γενομένης από το
παιχνίδι της Κυριακής. Από την άλλη πλευρά οι " Μεσσήνιοι" θεωρούν τον αγώνα χαμένο, καθώς οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι καθώς η δίοικηση της Πύλου θα προσπαθήσει να βρει λεφτά πριν το εντός έδρας ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής  με την Ένωση Ερμιονίδας, ματς πια ζωής και θανάτου για τον Τσικλητήρα.
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «Χ» της Πάτρας κόντρα στην πρωτοπόρο Παναχαική, ο ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα του κόντρα στον Α.Ο. Λουτρακίου! Ένα ματς όπου οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη ώστε να εδραιωθούν για τα καλά στην 2η θέση της βαθμολογίας! Το ευχάριστο βέβαια είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, και με 12ο παίκτη τους όπως πάντα τον κόσμο τους, στοχεύουν τη νίκη! Μάλιστα το Δ.Σ. του ΠΑΟΒ σε ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει: « Σας περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στο στάδιο Γρ.Καλάκος της Βάρδας για τον αγώνα με το Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια μας και να φωνάξουμε όλοι μαζί για ακόμα μια φορά: ΜΠΑΡΤΣΑ Σ' ΑΓΑΠΏ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!
Κανονικά συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα Αμαλιάδας  για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στο Ζευγολατιό, κόντρα στην τοπική ομάδα. Ένα ματς όπου ίσως… κριθούν τα πάντα, αναφορικά με την υπόθεση του υποβιβασμού βέβαια, αν οι «βυσσινί» πάρουν τη νίκη! Οι παίκτες του Λάζαρου Σέμου, θα προπονηθούν και σήμερα και το Σάββατο το πρωί, οπότε και η αποστολή θα αναχωρήσει (μεσημέρι) για την Κορινθία, όπου θα διανυκτερεύσει, εξ αιτίας βέβαια της κρισιμότητας του αγώνα. Εκτός πλάνων του Ηπειρώτη τεχνικού είναι ο Σέικ Γκαντιάγκα λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ενώ στον αντίποδα,  επιστρέφει ο Νίκος Λούγκος, οποίος εξέτισε στο ματς με την Αχαϊκή την τιμωρία του. Από την άλλη πλευρά στο Ζευγολατιό αναζητούν πάση θυσία την νίκη που θα τη βγάλει από το δύσκολο φάσμα του υποβιβασμού που απειλεί τον ΑΟΖ.
Δίχως αγωνιστικά προβλήματα, θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Θήβα, ο Αιολικός. Η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη η οποία επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, πραγματοποίησε την Παρασκευή (10/3) προπόνηση η οποία περιελάμβανε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα. Η προετοιμασία των «κυανόλευκων», για το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (11/3) με χαλάρωμα, με την αποστολή να αναχωρεί ακτοπλοϊκώς το βράδυ για τον Πειραιά όπου και θα φτάσει το πρωί και από εκεί οδικώς για την Θήβα.
Δυσκολη έξοδο  στη Χαλκίδα πραγματοποιεί η Ένωση Ερμιονίδας, στην κόντρα της με την τοπική ομάδα, την ίδια ώρα στον Ταύρο ο Φωστήρας υποδέχεται τον Παναργειακό
Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Αρζένης και αυτή την βδομάδα  αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αφού είναι υποχρεωμένος να παρατάξει την ομάδα του,  με τέσσερις απουσίες. Πρόκειται για τους τραυματίες Ρόκα και Παραρά, αλλά και τους τιμωρημένους Σκάρο και Καλημέρη (εκτίει την δεύτερη και τελευταία μέρα τιμωρίας του). Από την άλλη, επανέρχεται ο Σταύρος Μήτκας (εξέτισε την ποινή του), αλλά και ο Ταχματζίδης (αποθεραπεύτηκε). Πάντως υπάρχει αισιοδοξία στον Ταύρο, μετά από την ελπιδοφόρα εμφάνιση στην Ερμιονίδα, που ήταν και η πρώτη με τον Κώστα Αρζένη στον πάγκο του Φονέα.
Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικός κοντράρονται στο αρκαδικό ντέρμπικαι θέλουν τη νίκη. Η Δόξα για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσης και ο Παναρκαδικός για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να αλλάξει το κλίμα και η ψυχολογία στην ομάδα. Τέλος ρεπό έχει η Αχαϊκή.

Η 22η αγωνιστική 
Παναχαϊκή-Τσικλητήρας Πύλου
Ζευγολατιό-Αστέρας Αμαλιάδας
ΑΟ Θήβα-Αιολικός
Δόξα Μεγαλόπολης-Παναρκαδικός
ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Λουτράκι
Φωστήρας-Παναργειακός
ΑΟ Χαλκίς-ΑΕ Ερμιονίδας
Ρεπό: Αχαϊκή