Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Γ΄κατηγορία Κορινθίας: Στο φιναλε κρίνεται τίτλος και ανόδος στη Γ2 κατηγορία . Άνοδο και πρωτάθλημα διεκδικούν τα Ταρσινα ΄97, η Λυκοποριά και ο Πανευρωστινιακός



Τα πάντα, θα κριθούν την Κυριακή, στη Γ2 κατηγορία Κορινθίας, όπου με την διεξαγωγή της 18 αγωνιστικής , πέφτει  η αυλαία του πρωταθλήματος.
Γύρω στις 1:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα ξέρουμε ποιες από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου κερδίσουν τα δύο εισιτήρια ανόδου , στη Β κατηγορία Κορινθίας.
Τα "εισιτήρια" ανόδου ( πρωταθλητής - δευτεροαθλητής) διεκδικούν οι ομάδες Ταρσινά ΄97 , ΑΟ Λυκοποριάς και Πανευρωστινιακός.

Αυτή την στιγμή προηγούνται στη βαθμολογία του 2ου ομίλου τα Ταρσινά ΄97 με 41 Β. σε 17 αγώνες , και ακολουθούν η Λυκοποριά  με 39 β και στη 3η θέση ο Πανευρωστινιακός με 38 βαθμούς.
Οι τρεις διεκδικητές της ανόδου αγωνίζονται πρωί. Η ομάδα των Ταρσινών , δίνει δύσκολο αγώνα στο Κρυονέρι, κόντρα στον τοπικό Άετό, ομάδα που μέχρι πρότινος διεκδικούσε την άνοδό της στη Β΄Κορινθίας.
Εκτός έδρας, στο Κιάτο, αγωνίζονται και οι "Φυτωριούχοι" της Δυτικής Κορινθίας, ο ΑΟ Λυκοποριάς, με την αδιάφορη τοπική Αναγέννηση. Αντίθετα ο τρίτος της παρέας , ο Πανευρωστινιακός, υποδέχεται στο χωμάτινο γήπεδο του Κουμαριά τον ΑΟ Λεχαίου.
Τέλος την τελευταία αγωνιστική συμπληρώνουν οι απογευματινοί αγώνες των Νέων Στιμάγκας με τον Παμφενεατικό και του ΑΟ Λαύκας με τον ΑΟ Ασπροκάμπου στο "ντέρμπι της Στυμφαλίας"

18η ( τελευταία) Αγωνιστική
11:00
Αετός Κρυονερίου - Ταρσινά '97
Πανευρωστινιακός - ΑΟ Λεχαίου
Αναγέννηση Κιάτου - ΑΟ Λυκοποριάς
15:00
Νέοι Στιμάγκας -  Παμφενεατικός
ΑΟ Λαύκας - ΑΟ Ασπροκάμπου


Ενώ στη Γ2΄κατηγορία το πρωτάθλημα τελειώνει την Κυριακή, στη  Γ1΄ κατηγορία Κορινθίας, υπολείπονται , εως την λήξη του, 4 αγωνιστικές. Την Κυριακή στον 1ο όμιλο διεξάγεται η 19η αγωνιστική. Ο πρωτοπόρος του  ομίλου, Ποσειδών Κυράς Βρύσης , αντιμετοπίζει , στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" τον Άετο Αγγελοκάστρου, την ίδια στιγμή που ο Αστέρας Κορίνθου, δίνει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα , κόντρα στον ΑΟ Μαψού. Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Αγιάννης κόντρα στον Απέσσα Χαλκίου , σε πρωινό αγώνα, όπως πρωινός είναι και ο αγώνας του Αίαντα Κορίνθου με τον ΑΟ Σολομού. Σε άλλο αγώνα το Σοφικό ΄05 φιλοξενεί στην έδρα του τον ΑΣ Λουτράκι. Τέλος ρεπό έχει ο Εθνικός Ξυλοκερίζης.

19η Αγωνιστική
11:00
Απέσσας - ΑΠΣ Αγιάννης
Αίας Κορίνθου - ΑΟ Σολομού
15:00
ΑΟ Μαψού - Αστέρας Κορίνθου
Σοφικό '05 - ΑΣ Λουτρακίου
Ποσειδών Κ. Βρύσης - Αετός Αγγελοκάστρου
Ρεπό ο Εθνικός Ξυλοκερίζης