Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι διατροφικές ελλείψεις που εμποδίζουν την απώλεια βάρους

paxis.ets.jpgΟι διατροφικές ελλείψεις που εμποδίζουν την απώλεια βάρους


Ορισμένες δατροφικές ελλείψεις μπορεί να γίνουν τροχοπέδη στην προσπάθεια απώλειας βάρους, προκαλώντας απογοήτευση στα άτομα που κάνουν δίαιτα. Το ζήτημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι κλινικές διατροφικές μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι του δυτικού πολιτισμού υποφέρουν από μαζικές διατροφικές ελλείψεις σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα 

kravvaritie1234.jpgΝεκρή σε τροχαίο ενδοκρινολόγος από την Άρτα


Τη ζωή της έχασε σε τροχαίο η 47χρονη ενδοκρινολόγος από την Άρτα, Μαρία Κραββαρίτη. Το
δυστύχημα σημειώθηκε σε δρόμο της Βουλγαρίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Διαβάστε περισσότερα 

pfsets.jpgΣΦΕΕ: "Σήμα κινδύνου" για Grexit από τα νέα φάρμακα


Σήμα κινδύνου για επικείμενο Grexit από τα νέα φάρμακα, σε περίπτωση που εφαρμοστούν τα νέα προτεινόμενα μέτρα στη φαρμακευτική πολιτική, εκπέμπει ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ). «Οι Έλληνες θα γίνουν πολίτες 2ης κατηγορίας στην ΕΕ με απόφαση της πολιτείας», τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Άκης Αποστολίδης.

Διαβάστε περισσότερα 

vlastarakose123.jpgΠΙΣ: Να συνεχιστούν οι δράσεις ενίσχυσης του ΕΣΥ


Απόφαση να συνεχιστούν οι ενέργειες του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) που στοχεύουν στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας,  έλαβε η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 300 συνέδρων – εκλεκτόρων.

Διαβάστε περισσότερα 

ygeionomikoi123.jpgΚοινό μέτωπο υγειονομικών ενάντια στον ασφαλιστικό-φορολογικό νόμο


Κοινό μέτωπο ενάντια στον ασφαλιστικό-φορολογικό νόμο συγκροτούν οι υγειονομικοί, όπως αποφασίσθηκε στα πλαίσια της πανυγειονομικής συγκέντρωσης που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), με τη συμμετοχή Επιστημονικών Ενώσεων και Φορέων, τη Δευτέρα (20/02).

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr