Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ευριπίδης Μπίλλης Σχολιο: O Γαβράς σε Μέρκελ: Βγάλτε έξω τους Έλληνες από τη φυλακή στην οποία βρίσκονται

η εικόνα προφίλ του Ευριπίδης ΜπίλληςΠαρ 11/1/2013 11:10 πμ
Δείτε κατωτέρω που κατέταξε τον εαυτό του ο κ. Γαβράς.
Κατά τη γνώμη τα κατωτέρω στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένας από του πολλούς γνωστούς «αριστερούς»  στη χώρα μας, που βάλθηκαν να διαλύσουν τον ελληνισμό, με τα βιβλία ιστορίας, με το εμείς θα τη λέμε Μακεδονία, με τα σχέδια Ανάν, κτλ.

Σέβομαι κάθε ελεύθερο πνεύμα, δεξιό ή αριστερό. Τους στρατευμένους και μάλιστα εναντίον του ελληνισμού δεν τους σέβομαι και δεν σέβομαι και ότι πουν έστω και αν είναι ορθό γιατί όταν το λένε δεν έχουν ως σκοπό τους την αλήθεια αλλά  τις στρατευμένες επιδιώξεις τους.

Βγάλτε μόνοι σας κατωτέρω συμπεράσματα για τον  κ. Γαβρά.


Με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας ξεχάσαμε το λαθρομεταναστευτικό.

Το θυμήθηκα υποχρεωτικά βλέποντας αργά το βράδυ στο κανάλι που μας αποκαλεί «ελληναράδες», τον γνωστό συνεργάτη του Σόρος κ. Παύλο Τσίμα να συνομιλεί με τον απασχολήσαντα πρόσφατα το Πανελλήνιο σκηνοθέτη Γαβρά που ως «γνωστόν» είχε πρόσφατα σε φιλμ του «περιγράψει» τους κυρίως υπαίτιους της καταστροφής του Παρθενώνα.

Στην χθεσινή νυκτερινή εκπομπή οι κ.κ. Τσίμας και Γαβράς εκάθοντο σε ένα καφενείο πλήρες Αφρικανών λάθρο ή σκέτο μεταναστών, δεν μπορώ να γνωρίζω.

Οι πλείστοι των Αφρικανών, σε ένα απίθανο σκηνοθετικό ντεκόρ, υποθέτω του κ. Γαβρά, εκάπνιζαν ναργιλέ με τουμπεκί ή με άλλα χρησιμοποιούμενα στον ναργιλέ για κάπνισμα.

Η εξακρίβωση του χρησιμοποιούμενου για κάπνισμα υλικού ήταν δυστυχώς αδύνατη μέσω της εικόνας της τηλεόρασης.

Μόνον υποθέσεις μπορούσε να κάνει κανείς από το ύφος της μεγάλης ή μικρής ευδαιμονίας στα πρόσωπα των καπνιζόντων Αφρικανών.

Στο ντεκόρ αυτό οι κ.κ. Τσίμας και Γαβράς περιέγραφαν πόσο δυστυχείς είναι οι μετανάστες με επιπλέον τον κ. Γαβρά να θυμίζει υποκινούμενος από τον κ. Τσίμα πώς και αυτός όπως και πολλοί Έλληνες υπήρξε μετανάστης και να περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε.

Με εξαγόμενο συμπέρασμα ότι πρέπει και εμείς να είμαστε φιλάνθρωποι σε όποιον κτυπήσει την πόρτα μας (μάλλον δεν την κτυπάνε μπαίνουν με το έτσι θέλω), έστω και εάν ακόμα (το συμπέρασμα είναι δικό μου και οφείλεται στο όχι ποσοστώσεις στους λαθρομετανάστες) ολόκληρο, το Πακιστάν, ή το Ιράκ, ή το Αφγανιστάν, κτλ., θελήσουν να τους φιλοξενήσουμε στην ωραία και φιλόξενη χώρα μας.

Δεν είχα την υπομονή ούτε το άντεχα να ακούσω όλην την μελοδραματικά σκηνοθετημένη τους εκπομπή και έτσι δεν γνωρίζω τι διημείφθη στη συνέχεια. Ούτε σκοπός του παρόντος ήταν να ασχοληθώ με τους σεβαστούς αυτούς δύο κυρίους.
Σκοπός είναι να δούμε μερικές λεπτομέρειες του λαθρομεταναστευτικού και να συμπεράνουμε πού οδηγείται η Ελλάδα.
Και όπως θα φανεί μάλλον οδηγείται εκεί που επιθυμούσαν και επιθυμούν οι δύο ανωτέρω αξιότιμοι κύριοι και οι έχοντες ταυτόσημες αντιλήψεις.

Ευριπίδης Μπίλλης

Demosthenes Konstantatos