Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πιο έντιμοι οι άνθρωποι που... βρίζουν!

Πιο έντιμοι οι άνθρωποι που... βρίζουν!

franklymydearromanou.jpg
Βρίζετε; Παρόλο που πολλοί μπορεί για αυτό σας το ελάττωμα να σας χαρακτηρίσουν τραχείς ή οξύθυμους, νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι που βρίζουν έχουν κι ένα θετικό: είναι περισσότερο έντιμοι. Σε μελέτη που δημοσίευσαν στην επιθεώρηση Social Psychological and Personality Science, ψυχολόγοι από την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και το Χονγκ Κονγκ, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι
άνθρωποι που βρίζουν έχουν μικρότερη σχέση με το ψέμα και την απάτη.

Διαβάστε περισσότερα 

Μην κυνηγάτε την ιδανική αγάπη

lookforloveromanou.jpg
Ψάχνετε για τον μεγάλο έρωτα, το “άλλο σας μισό”, τον ιδανικό σύντροφο; Με τα στοιχεία των διαζυγίων να αποδεικνύουν ότι ιδανικός σύντροφος μάλλον δεν υπάρχει, αλλά και την αποξένωση που επικρατεί στις μεγάλες πόλεις, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο σε ηλεκτρονικά “δωμάτια συζητήσεων” και sites γνωριμιών.

Διαβάστε περισσότερα 

gimnastirio.jpg20 λεπτά άσκησης την ημέρα= Το καλύτερο αντιφλεγμονώδες


Μελέτη που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια –Σαν Ντιέγκο, έδειξε ότι μόλις 20 λεπτά μέτριας σωματικής άσκησης προκαλεί τέτοια κυτταρική απόκριση και ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, που μπορεί να συμβάλει στην καταστολή της φλεγμονής στο σώμα.

Διαβάστε περισσότερα 

falwea.jpgΠτώσεις λόγω καιρού: Δείτε ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο


Υπό συνθήκες χιονιού ή παγετού, το ενδεχόμενο μιας πτώσης είναι εξαιρετικά πιθανό. Ωστόσο, οι πιθανότητες αυτές κατανέμονται γεωγραφικά με έναν παράδοξο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα 

mesotherapyefsta.jpgΜεσοθεραπεία: Εξατομικευμένη θεραπεία με βάση τις ανάγκες του δέρματος


Είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος, που χρησιμοποιείται στην Αισθητική Ιατρική, προληπτικά ή επανορθωτικά, στα προβλήματα του δέρματος που παρουσιάζονται με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα 

tweenparentsromanou2.jpgΠοια ηλικία των παιδιών αγχώνει περισσότερο τους γονείς;


Οι μαμάδες με μωρά, που κοιμούνται ελάχιστα και ανησυχούν για τα πάντα μοιάζουν να είναι πιο αγχωμένες μαμάδες. Οι ειδικοί ωστόσο πιστεύουν ότι η αρχή της εφηβείας είναι τελικά η πιο δύσκολη περίοδος για τους γονείς.

Διαβάστε περισσότερα 

liveinsynke.jpgΤι «φρενάρει» τις γυναίκες και δεν ζουν τη ζωή τους στο έπακρο


Ο «φόβος μη χάσεις το τι συμβαίνει (FoMO: Fear Of Missing Out)» είναι ένα συναίσθημα με το οποίο όλοι, και ιδιαίτερα οι γυναίκες, κάποια στιγμή ερχόμαστε αντιμέτωποι και πολλές φορές μας κρατά μακριά από το να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο και από το να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας μέσα από τις σχέσεις μας ή την εργασία.  

Διαβάστε περισσότερα 

nursesef.jpgΞυλοδαρμούς εργαζομένων λόγω ανεπάρκειας του ΕΣΥ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ


Ξυλοδαρμούς του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού εξαιτίας της ανεπάρκειας του Συστήματος  καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Διαβάστε περισσότερα 

Ξανθός: Δεν υπάρχει το δίλημμα «ναι ή όχι στις μεταρρυθμίσεις» - Το ερώτημα είναι άλλο

syn.asth.ets.jpg
αν σε περιβάλλον λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας- που αποτελεί την κυρίαρχη «συνταγή» για την έξοδο από την οικονομική κρίση - υπάρχουν περιθώρια βιώσιμης χρηματοδότησης και αποτελεσματικής λειτουργίας του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και του Κοινωνικού Κράτους

Διαβάστε περισσότερα 

panoforiae.jpgΠαρουσίαση των βιβλίων «Γεια στο στόµα σου» και «Πανωφόρια»


Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ παρουσιάζουν τα βιβλία «Γεια στο στόµα σου» και «Πανωφόρια», της Ανθούλας Διαμάντη-Κηπιώτη, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.30 στην «Αίθουσα Λόγου και Τέχνης», Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου).

Διαβάστε περισσότερα 

ΠΟΣΚΕ:Έτσι θα γίνουν οι πληρωμές των γιατρών - Τι είπε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

moneyef.jpg
Οι πληρωμές των κλινικοεργαστηριακών και εργαστηριακών ιατρών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήριου Μπερσίμη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Κλινοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ) που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17 Ιανουαρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα 

enesiefst.jpgΝovartis: «Πράσινο φως» σε βιολογική θεραπεία για τα Σύνδρομα Περιοδικού Πυρετού


Η Νovartis ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) συνέστησε την έγκριση της κανακινουμάμπης στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση τριών σπάνιων και διακριτών Συνδρόμων Περιοδικού Πυρετού.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr