Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ

Παραμονή Χριστουγέννων γεννήθηκε η ελπίδα της λύτρωσης με τη σωτήρια επιστολή του εκλεγμένου δημοκρατικά Πρωθυπουργού της Ελλάδας στους δανειστές-δυνάστες. Επτασφράγιστο μυστικό για αποστολέα και παραλήπτη η επιστολή των Ελλήνων που ξεκλείδωσε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα της ζωής μας.

Ο ρόλος του ήρωα Τσολάκογλου υπήρξε πάντα διφορούμενος. Για κάποιους υπήρξε ένας προδότης συνεργάτης των κατακτητών που συνθηκολόγησε με ατίμωση. Για τους άλλους ήταν ο ήρωας του Αλβανικού έπους που επωμίστηκε το ρόλο του συνεργάτη για να διασώσει την τιμή των ηγετών του, να μη λερώσουν την υπογραφή τους. Ο μπροστάρης ενός λαού που όφειλε να υποταχθεί στον κατακτητή του, στην Άρια Φυλή.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και ο Έλληνας πρωθυπουργός έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα ξένα, στη γλώσσα του ευρώ, για να διασώσει την τιμή ενός αγώνα ενάντια στη λογική και την ηθική. Όλοι οι παιδικοί του ήρωες από τον Ερνέστο τσε Γκεβάρα μέχρι τον Φιντέλ Κάστρο έφυγαν χωρίς να ζήσουν οι λαοί τους τον παράδεισο της Κομμούνας. Έφταιξε το κακό το κλίμα. Χάθηκαν στα κύματα της ιστορίας το Κίνημα των Αδέσμευτων και τα περιβόητα BRICS. Τέλειωσαν τα καύσιμα της Βενεζουέλας, τα φάρμακα του Στρατού μας, τα ξανθά ρούβλια χωρίς να φέξει η πολυπόθητη καταστροφή μας. Ήρθε η ώρα του διαλογισμού των ψυχών, χωρίς νίκη για το καθεστώς. 

Απλήρωτοι και αμίλητοι δημοσιογράφοι για μήνες λάλησαν σε μία στιγμή κρίσης αληθείας αρκετή όμως για να σπεύσουν οι κατέχοντες την εξουσία από τα γουναράδικα στα γραβατάδικα,  να ντυθούν Αϊ Βασίλης του καπιταλισμού. Έλληνες κωπηλάτες στις ευρωπαϊκές γαλέρες και σκλάβοι των 240 ευρώ μηνιαίως στα ελληνικά μπρίκια, σαλπάρισαν για το νέο ταξίδι της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή ιστορία. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Πάλι με χρόνους και καιρούς θα κατακτήσουμε τους ωκεανούς της ανθρωπότητας και πάλι.

35 χρόνια, μία ολόκληρη γενιά χάθηκε εις το όνομα του ρόδου της αμαρτίας, στις σειρήνες της "αρπαχτής". Ένας λαός εθίστηκε στο ανώμαλο, λατρεύοντας το κοστούμι χωρίς γραβάτα, το παντελόνι με ζιβάγκο. Σχέδιο ισοπέδωσης μέχρι τη σημερινή μέρα που ο Αλέξης Τσίπρας ως άλλος Τσολάκογλου, προδότης ή ήρωας θα φανεί, υπέγραψε την εθνική υποταγή.  Χαμένες αξίες, χαμένες ζωές. Εκτελέστηκε σπιθαμή προς σπιθαμή η εθνική αξιοπρέπεια και όμως και πάλι όπως τότε παλιά Έλληνες έμειναν και πάλι ζωντανοί στις κορφές του Ολύμπου, κρυμμένοι μέσα στις χαράδρες εκεί που το παγκόσμιο μάτι δεν μπορεί να δει.

Ας κοινωνήσουμε όλοι λοιπόν τη θεία μετάληψη των δανειστών για άλλο έναν αιώνα εθνικού διασυρμού μέχρι να τελειώσει και αυτό το χρέος και να έρθει η επόμενη εποχή κραιπάλης και λεηλασίας της Ελλάδας, εις το όνομα πάντα της πατρίδας και της θρησκείας μας και των αγέννητων σκλάβων μας.
Ο Άγιος Ευθύμιος έρχεται να εορτάσουμε όλοι μαζί οικουμενικά την προσμονή της Ανάστασης για μία άλλη Ελλάδας. Περήφανη και πλούσια που δεν θα στραγγαλίζει τα παιδιά της, με την ευλογία και τους αγώνες του ντόπιου Ηρώδη της.

Καλά Χριστούγεννα. Καλή Λευτεριά...

Thedayaftergr