Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πανευρωστινιακός σε άνοδο 2 - 0 και τον Αετό Κρυονερίου - Με πολλή καλή ψυχολογία την Κυριακή στο Λέχαιο


Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε ο Πανευρωστινιακός, μετά από τον  δύσκολο αγώνα με τον ΑΟ Ασπρόκαμπου αυτή τη φορά με  σκορ 2 - 0 επί του Αετού Κρυονερίου στα πλαίσια της 8ης         ( πρωτελευταίας α΄γύρου )  αγωνιστικής,  στο πρωτάθλημα της Γ2  κατηγορίας Κορινθίας.  
Με την νίκη της αυτή η ομάδα της Ευρωστίνης   βρίσκεται ισόβαθμη με 16 βαθμούς με την συνδημότισσα ομάδα  του ΑΟ Λυκοποριάς, ( 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες) στη δεύτερη θέση, διεκδικώντας το 2ο εισιτήριο ανόδου στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας, στους -6 βαθμούς πίσω από τα πρωτοπόρα Ταρσινά ΄97.                  Σχετικά με τον νικηφόρο κυριακάτικο αγώνα  με την ομάδα του Κρυονερίου , ο Πανευρωστινιακός άνοιξε το σκορ με όμορφη λόμπα του Χριστόπουλου στο 12΄ για να το διπλασιάσει στο 65’ με σουτ του Μελισσαρόπουλου έξω από την περιοχή.                                         Το 2 - 0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στρίγκα από πλευράς φιλοξενούμενων και του Ραζή για τον Πανευρωστινιακό, με απευθείας κόκκινες.                                   .

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες  μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πίσω από ειδικό πανό (φώτο) και  απότισαν φόρο τιμής στους ποδοσφαιριστές της βραζιλιάνικης ομάδας Chanecoence, θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στη Κολομβία, η οποία και συγκλόνισε όλο τον πλανήτη πριν από λίγες ημέρες...

Σε συνομιλία με τον Πρόεδρο του Πανευρωστινιακού, Στέφανο Καΐτσα μας δήλωσε ότι η ισοβαθμία στη 2η θέση μαζί με το φιλικό σωματείο του ΑΟ Λυκοποριάς  δείχνει ποσό καλή δουλειά γίνεται στις μικρές ομάδες του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  .                                                                          
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο Πανευρωστινιακός πάει στο Λέχαιο, κόντρα στον τοπικό ΑΟ,  με πολλή καλή  ψυχολογία  και ευελπιστούμε να γίνει ένα πολλή κάλο παιγνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος".  


Το Δ. Σ   του Πανευρωστινιακού σας ανακοινώνει ότι ο αγώνας της Κυριακής  από το Λέχαιο ( τελευταία αγωνιστική Α΄ γύρου) θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά (15:ΟΟ) .


Τον αγώνα του ΑΟ Λεχαίου με τον Πανευρωστινιακό θα μεταδώσουν ζωντανά αποκλειστικά ραδιοφωνικά - διαδυκτιακά  το "greekradio web channel"  οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το "ΔΕΡΒΕΝΙ Sport NEWS", σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου, ενώ στην επιμέλεια των άλλων αγώνων, θα έχει ο Βασίλης Λάλος
Την ίδια ώρα  η ομάδας της Λυκοποριάς αντιμετοπίζει στο Δερβένι ( στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" ) την Αναγέννηση Κιάτου