Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συνεχίζει να προσελκύει μεγάλα αθλητικά γεγονότα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με γνώμονα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συνεχίζει να προσελκύει μεγάλα αθλητικά γεγονότα αξιοποιώντας παράλληλα τις αθλητικές υποδομές που διαθέτει.
Την περίοδο από Τρίτη 22 έως το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιείται στην πόλη του Λουτρακίου και συγκριμένα στο Στάδιο Γ. Γαλανόπουλος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα KickBoxing 2016 (European Kickboxing Championship 2016) με τη συμμετοχή 600 και πλέον αθλητών.
Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη του Λουτρακίου και τον Δήμο μας να φιλοξενούμε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε όλους τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος από όλο τον κόσμο.
Ακριβώς όπως και στην περίπτωση άλλων πολλών αθλητικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καταστεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing 2016 μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις.
Η Τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Στάδιο Γ. Γαλανόπουλος και αμέσως μετά ξεκινά η αγωνιστική δράση. Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ.
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING (ΠΟΚ).
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ