Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δήλωση Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνας Νικολάκου για τις αναφορές Τσιρώνη

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου αναφερόμενη στις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Τσιρώνη στην Ε.Ρ.Τ. είπε:

"Είναι γνωστό ότι ο κ. Τσιρώνης είναι ο κύρια υπεύθυνος για την καθυστέρηση της υπογραφής της σύμβασης του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με «Σ.Δ.Ι.Τ.». Με μια περίεργη και ύποπτη «εμμονή» από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, αντιμάχεται ένα έργο, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι το πιο πράσινο και οικονομικό έργο για τους πολίτες σε επίπεδο επικράτειας.

Έχοντας πλέον εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τις αίολες υποσχέσεις του στους Δημάρχους της Πελοποννήσου, σε σχέση με τις δήθεν «χρηματοδοτήσεις» του Υπουργείου του στις Δημοτικές Αρχές, προσπαθεί ως άλλος Πόντιος Πιλάτος να απαλλαγεί των ευθυνών του. Ο συγκεκριμένος Υπουργός είναι πλέον αναξιόπιστος σε οτιδήποτε και αν λέει στους Πελοποννήσιους πολίτες. Καλούμε ακόμα μία φορά τον κ. Τσίπρα να απομακρύνει τον κ. Τσιρώνη από τα καθήκοντά του γιατί καθίσταται πολιτικά επικίνδυνος.

Η Περιφερειακή Αρχή χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος, όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα το έχει αποδείξει, συνεχίζει να αποτελεί το φορέα προάσπισης και εγγύησης των συμφερόντων των Πελοποννησίων πολιτών κόντρα σε όσους επιχειρούν να βάλλουν εναντίον τους για να ικανοποιήσουν τις δικές τους προσωπικές επιδιώξεις".